DEUTZ AGROLUX 75 KARLA MUCADELE (YUSUFTUYLUOGLU)

Ynt: DEUTZ AGROLUX 75 KARLA MUCADELE (YUSUFTUYLUOGLU)

omerfarukkoc link=topic=63433.msg712473#msg712473 date=1362331379' Alıntı:
Kolay Gelsin Yusuf Abi, Tam Avrupai Tarzda Bir Yol Açma Çalışması Olmuş :)
Ertaç Paylaşım İçin Teşekkürler ;)
teşekkürler ömerim bizde inş onların standartlarını yakalar belkide geçeriz ..olmaz diye hiç bir şey yoktur..:)

DEUTZ kapalı yerde olduğu halde zorlandı gibi,anlaşılan hava çok soğuk.Dışarda olsaydı çalışırmıydı acaba merak ettim.. :S Ama ön hidrolik kolları güzel olmuş.güzel çalışmalar yapmışsın.
Laf aramızda DEUTZ un dışarda olsa bile o soğuklarda çalışacağını adım gibi biliyorum!!! :D

humanist1231 link=topic=63433.msg712518#msg712518 date=1362334499' Alıntı:
DEUTZ kapalı yerde olduğu halde zorlandı gibi,anlaşılan hava çok soğuk.Dışarda olsaydı çalışırmıydı acaba merak ettim.. :S Ama ön hidrolik kolları güzel olmuş.güzel çalışmalar yapmışsın.
Laf aramızda DEUTZ un dışarda olsa bile o soğuklarda çalışacağını adım gibi biliyorum!!! :D
haklısın teşekkürler ayrıca deutzun yeri dışarıda daha soğuk oluyo bizde amaç ayaz kaportayı lastikleri bozmasın diye alırız içeri ama en az 3-4 derece fark eder.:)

evet çok işe yarıyo yazın ilk tarla çalışmalarında artık ekipman çalıştırma denemelerine başlayacaz inşallah ordada böyle elverişli olur..

Ellerinize sağlık Ertac bey...
Ve Yılın, Karla Mücadele Videosu Budur YUSUF Abi Paylaşım İçin Teşekkürler... ok-*-s

Paylasim icin tesekkurler..ön hidrolik super olmus yusuf abe..ekipman deneme videolarini da bekleriz.. ;)

Bu zor şartlarda ALLAH kolaylık versin. Erzurumda traktör olmakda zor galiba. alk-*s zuha-*-s zuha-*-s

abi şimdi bacaların karını kürüdüm bi gelde bizim evin önüne de el at evin önü duruyor öylece temizlenecek :) paylaşım süper dev memleket adamlar kar a hasret bizde kara ya hasret kalıyoruz kışın :)

delihan link=topic=63433.msg712721#msg712721 date=1362387206' Alıntı:
abi şimdi bacaların karını kürüdüm bi gelde bizim evin önüne de el at evin önü duruyor öylece temizlenecek :) paylaşım süper dev memleket adamlar kar a hasret bizde kara ya hasret kalıyoruz kışın :)
kadir az kaldı dayan kardeş bizede güneş doğacak bir gün ..: ' nasıl olacaksa artık ' :)
üsame link=topic=63433.msg712689#msg712689 date=1362351617' Alıntı:
Ellerinize sağlık Ertac bey...
Ve Yılın, Karla Mücadele Videosu Budur YUSUF Abi Paylaşım İçin Teşekkürler... ok-*-s
teşekkürler paşam sağol..:)
aksazli link=topic=63433.msg712695#msg712695 date=1362355154' Alıntı:
maşallah greyder gibi :)
evet abilerinin izinden gidiyor dahada büyüycek inş..:)
k_urt_03 link=topic=63433.msg712699#msg712699 date=1362373064' Alıntı:
Paylasim icin tesekkurler..ön hidrolik super olmus yusuf abe..ekipman deneme videolarini da bekleriz.. ;)
sağol ömerim eksik olma inş videolar devam edecek..:)
SmhGwz link=topic=63433.msg712702#msg712702 date=1362378284' Alıntı:
türkiyede karın başkendi erzurum :D
paylaşıom için tşkler..
eyvallah semihim teşekkürler..:)
İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=63433.msg712718#msg712718 date=1362386152' Alıntı:
Bu zor şartlarda ALLAH kolaylık versin. Erzurumda traktör olmakda zor galiba. alk-*s zuha-*-s zuha-*-s
tabi ishak efendi sen bizi düşünme hiç darıldık valla ::::)şaka tabide
harbiden burada traktörü bırakın herhangi bir nesne olmak zor..:)

elbet doğar abi ya MEVLAM büyüktür yazında yayla havası gibi esiyor tam yaz memleketleri bizim buralar kışın durulmaz :) yazın millet sıcaktan kavrulurken bizde burda keyif çatıyoruz ama :)

delihan link=topic=63433.msg712728#msg712728 date=1362389445' Alıntı:
elbet doğar abi ya MEVLAM büyüktür yazında yayla havası gibi esiyor tam yaz memleketleri bizim buralar kışın durulmaz :) yazın millet sıcaktan kavrulurken bizde burda keyif çatıyoruz ama :)
hakılsın ama keyfimiz kısa sürüyo..:(

evet kısa sürüyo ama ne yapalım her güzelin kusuru vardır misali katlanıyoruz memleketlerimiz dev memleket :) o yol ana yola mı çıkıyor abi pasinlere giden yola karstan gelirken sağa doğru yol ayrılıyor sizin köylere yanlış hatırlamıyorsam büyük ve küçük tuy 2 köy yan yana demi dağın orda hemen

delihan link=topic=63433.msg712731#msg712731 date=1362390024' Alıntı:
evet kısa sürüyo ama ne yapalım her güzelin kusuru vardır misali katlanıyoruz memleketlerimiz dev memleket :) o yol ana yola mı çıkıyor abi pasinlere giden yola karstan gelirken sağa doğru yol ayrılıyor sizin köylere yanlış hatırlamıyorsam büyük ve küçük tuy 2 köy yan yana demi dağın orda hemen
evet bizim köyün ismi küçük tuy .:)

anladım abi nasip olursa gelirim birgün ziyaretine sende karsa gelince kesin haber et zaten bizim köyden geçmeden karsa gidemezsin :) yol bizim evin önünden geçiyor :)

delihan link=topic=63433.msg712735#msg712735 date=1362390816' Alıntı:
anladım abi nasip olursa gelirim birgün ziyaretine sende karsa gelince kesin haber et zaten bizim köyden geçmeden karsa gidemezsin :) yol bizim evin önünden geçiyor :)
inşallah kadirim..:)