Evet hatta o kit bozuldu benim eniştemin motorunda,kendi kendine stop ediyordu yarım saat çalışmıyordu.Bir seferde hidroliği bozuldu.Hatta traktörün beynini söktüler yenikentteki motora götürüp taktılar beyinde mi sorun var diye uğraştılar yapamadılar en son tanıdık motorcu vardı dedi umudu kestiyseniz bide ben bakıyım dedi meğersem hidroliğin yağ borularının içindeki kablo kopmuş motora yapmadıklarını bırakmadılar yine bulamadı servis.Ama çekişine laf yok...salih link=topic=773.msg145336#msg145336 date=1233299475' Alıntı:aynı sey burdada olmus alsında yenıket te deutz ılk cıktıgında tarlada gormusler ama ne gormek adamlar hastası olmus oyle bır gıdıyorkı nadasta hemen 3 adet almıslar fakat bı sure sonra kullanıcının cahıllıgı motoru yıkarken ıcıne suyu basmıs oda kontagın orda bısıler varmıs sanırım kıt gıbı orası ıslanmıs motor calısmamıs ıstanbuldan geldıelr yıede cozmemedıler durum sonradan anlasıldı !!! yanı bıraz altyapı olsa guzel olur!!! ama deutz gercekten harıka cekıyor
deutz fazla bilinmiyor doğru ama eski modellerini çoğu kişi kullananlar bilir..süper makina bizde senin çoğu makinayı kullandık deutz 1 numara...eski modellerinden kullandınmı hiç bin bi farkı görürsün özellikle yakıt ve çekişte...xdragonx link=topic=773.msg320850#msg320850 date=1294184922' Alıntı:bu gune kadar bırçok traktör denedim kullandım a- dan z ye olmasada nesi var nesi yoksa çoğu markayı denedim etrafımda alan arkadaşlarımın komşu köylerde beni kırmayan dostlarımın yenisi eskisi hepsini bi ayar yaptım kafamca yorumladım bende 265 s var başka 265 sle mukayese yaptım bende 240s var başka 240 s le mukayese yaptım bende td75d var turbo taktım başka arkadaşımın td 75d ile arasındaki farka baktım erkunta bindim jd 5000 serisine bindim nh td tt 66 serisi kullandım forda bindim masseye bindim taki arkadaşım same - deutzfahr bayiliğini alana kadar ne same duydum nede eski modelleri dışında deutzfahr her kullanışı filme çektim ama iyi yorum aldı ama kötü kimisi dedi reklam yapıyor il iş olarak amcamın 60-56 fiatı sattık deutz fahr agrolux 70 4x4 aldık ve 3 silindir o motor benim td75d turboyu yerden yere vurdu her seferinde çiftte romorkta hidrolikte çekide ve en önemlisi yakıtta hatta çizel çekerken videoya aldım kimse inanmaz diye siteye attım o 3 silindir motor ned tt75 ini bıraktı nede td75 ini nede 285 ini 2, el same geldi explorer 75t 20+20 şanzıman öyle hoşuma gitti ne kadar anlatsam az gelir ikinci elini bilmem ne yapar ne eder ama 50,000 lira gibi bir fiyata gitti bizim çiftçi olarak gerççekten ideali 80hp ye kadar olan motorlar ve araştırıp halen bakıyoruz deniyoruz ama deutzfahr bu konuda harbi idaalı 3 ay gibi bir zamanda 24 tane sattıklarına göre o dan hiçbilinmeyen bu markaya güven artıyor gibi
erkunt 68 bg 207 tork galiba erkuntun torku digerlerine gore çok çok fazlaPOYRAZLI SALİH link=topic=773.msg5777#msg5777 date=1201173000' Alıntı:çekmiyor çok yakıyor diyen senin gibileri nh yi çekemeyip çamur atanlar
kimse memnun olmasaydı okadar motor satılmazdı adamlar hala motor satıyor budda nh nin kalitesini ortaya koyuyor motordan anlamadığın meydana çıkıyor türkiyede adı bile duyulmamış bi motoru ileride çok tutulacak diosun eğer ileride tutulacak olan bi marka warsa oda deutz değil FENDT tir
DEUTZLA NEW HOLLAND ARASINDAKİ TORK FARKI
NEW HOLLAND TDD SERİSİ
TD65D TD75D TD85D TD95D
KW/HP 47,8 / 65 55,2 / 75 62,5 / 85 69,9 / 95
TORK (Nm) 255 270 340 345
NEW HOLLAND TLA SERİSİ
TL80A TL90A
HP 75 85
TORK (NM) 320 350
DEUTZ-FAHR AGROLUX SERİSİ
80 90
HP/KW 77,5 / 57 87 / 64
Mak. tork (Nm) 270 315
BENİM BİRADER DİYORKİ MİLLET MEMNUN OLMASA NİYE NH ALSINLAR DİYOR 12 YAŞINDAKİ
BİRİ BÖLE DÜŞÜNÜYOR AMA SENİN KAFAN BASMIYOR
deutz gerçekten hızlı gelişmiş ve kaliteli bi marka eskilerden senin kullandıklarından civarımda var..herkez memnun..yalan yok 10 yıldır kulllanıyom bilen biliyo bunları..ha yenileri hakkında bişey diyemicem ama yolcu kardeş sen hakketten deutz un ne olduğunu anlamışsın..40 yaşında motor yemin ediyorum daha rekteve olmadı ne motor ne arka aksam..tek geçerim dediğin gibi..yolcu23100 link=topic=773.msg327328#msg327328 date=1295637280' Alıntı:arkadaşlar yazılıp isimleri geçtiği için cevap yazma ihtiyacı duydum günümüzde elektronik vazgeçilmez gibi bir şey çünkü gün geçtikce artan akaryakıt fiyatları mevcut sistemleri daha verimli kullanıp ekonomi yaratma zorunluluğu çıkarıyor en basiti hepimizin cebinde olan cep telefonlarının boyutlarına bakın son bir kaç yılda ne kadar değişti kullandığınız otomobillere bir bakın ve daha neler neler. deutz da dünyaca haklı bir üne sahip devamlı ilerici ama güç ve sağlamlıkdan ödün vermeyen bir firma arkadaşlar artık şunu kabüllenmemiz gerek kullandığımız eski teknolojiler tarih oluyor ve yeni teknolojilerde elektronik olmazsa olmaz gibi sadece tek yapmamız gereken bu sistemleri dikkatli kullanmak ve rutin bakımlarını aksatmamak.bu arada güç çekiş konusu deyince ben fabrikaların verdiği teknik tabloları inceleyip onlara göre karar veren bir insan değilim elbetteki incelerim ama son kararı tarlada ve benzinlik istasyonu verir.yani kısacası yiğit meydanda belli olur ben tl100a dır td65dt dir mf398 mf3105 vs bu araçların hepsini kullandıkdan sonra son karar olarak deutz vazgeçilmez oldu eğer traktörü bir alım satım aracı veya bir yatırım olarak düşünüyorsanız başka türkiyede malum az sayıda ve bilenide yok..ama dersenizki yaktığının hakkını versin ve ben bırak evladıma kalsın deutz tek geçerim herkese sevgi saygılar