deutz fahr KÜTAF..

Ynt: deutz fahr KÜTAF..

vale link=topic=54946.msg583827#msg583827 date=1335029999' Alıntı:
720 güzelmiş eline sağlık ama yerli üretimler randumanlı değil.burada alanlar menun değil.baskı balataları 1 ayda arıza yaptı
ithal üretimlerde çok randumanlı değil .. forumda birinde var sahsuvaroglu geri cagırmı$ motor komple deği$mi$ aycan abi .. artık neredeyse tüm markaların traktörlerinde bi kalitesizlik söz konusu .. pek sağlam traktör kalmadı yerli yabancı farketmiyo diye dü$ünüyorum .. claascıda $ikayetci newhollandcıda masseycide yeni cıkan traktörler malesef kaliteden biraz yoksun ..

Ali SARAÇ link=topic=54946.msg583828#msg583828 date=1335030158' Alıntı:
ithal üretimlerde çok randumanlı değil .. forumda birinde var sahsuvaroglu geri cagırmı$ motor komple deği$mi$ aycan abi .. artık neredeyse tüm markaların traktörlerinde bi kalitesizlik söz konusu .. pek sağlam traktör kalmadı yerli yabancı farketmiyo diye dü$ünüyorum .. claascıda $ikayetci newhollandcıda masseycide yeni cıkan traktörler malesef kaliteden biraz yoksun ..
bu yorumu çok doğru buluyorum yenilerde muhakkak bir sıkıntı oluyor..

Ali SARAÇ link=topic=54946.msg583828#msg583828 date=1335030158' Alıntı:
evet katılıyorum ali ,,hepsinde aynı problem var ..en önemlisi sattıkları malın arkasında durmaları

alakazem_43 link=topic=54946.msg583767#msg583767 date=1335025871' Alıntı:
valla fuarda ilgmi çeken tek stant deutz standı oldu adamlardaki ilgilenme bile farklıydı ya
geçen sene balıkesir fuarındada şahsuvaroğlu nun halka ilgisi mütişti.. ellerin dert görmesin fuara gitmiş kadar olduk..