DİKTİĞİM FİDANLARI SÖKÜYORLAR..NE YAPMALIYIM ,, Bİ ÇAREE,,,

Ynt: DİKTİĞİM FİDANLARI SÖKÜYORLAR..NE YAPMALIYIM ,, Bİ ÇAREE,,,

kaymakamlığa gidiyorsun dilekçeni veriyosun 3091 sayılı kanun kapsamında bir ön inceleme yapıyolar olmadı fidanların değerine göre savcılığa suç duyurusunda bulunuyosun sulh yada asliye ceza mahkemelerinde dava dosyan açılmış oluyor ondan sonra Tük Jandarma teşkilatıu ve aadli kovuşturmaya kalmış bir olay eğergizli kamera ile bir çekim yapabilirsen elinde delil olur harika olur şarjı uzun giden bir kamerayı kamufile edeceksin sonra çekeceksin

bir tanede yaman bi köpek sal bahçeye parçalasın adamı veya adamları

bişeyler yaparken akrabalarında olsa kimsenin haberi olmasın belli olmaz

hafızası geniş gizli kameralar mevcut piyasada .yerleştir bir kenara çeksin .

vale link=topic=55686.msg597224#msg597224 date=1337635543' Alıntı:
hafızası geniş gizli kameralar mevcut piyasada .yerleştir bir kenara çeksin .

aynen abi en güzel gizli çözüm bu olsa gerek oraya pusuya yatsan yakaldığında vurman gerekecek bu da olmaz iş yapar ç...ş olur.mahkemeye verecen hakim amca halleder onu zaten zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=55686.msg597226#msg597226 date=1337635686' Alıntı:
aynen abi en güzel gizli çözüm bu olsa gerek oraya pusuya yatsan yakaldığında vurman gerekecek bu da olmaz iş yapar ç...ş olur.mahkemeye verecen hakim amca halleder onu zaten zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
[/q
şerefli1 link=topic=55686.msg597226#msg597226 date=1337635686' Alıntı:
ceza evi adam eder onları fazla ceza almasalarda

Allah sabır versin işin zor butür durumlar bazen hiç beklemediğin kişilerden gelir
eğer köylü de zararını biliyorsa herhangi birilerinden de şüpheleniyorsan topluluğun fazla olduğu
cami veya köy kahvesi gibi
fidanları sökeni buldum gece kamerayla kayda aldım savcılığa suç duyurusunda bulunacam ama ona bi şans
veriyom zararımı ödemek şartıyla savcılıktan vazgeçebilirim dersin eğer civardan biriyse işini gördürür sonra ağzının ortasına da ikitane çakarsın (ama bu işin bide yanetkisi var eğer civardan biri değilse insanlar seni sıkıştırabilir)
yok zaten çalıp satan dışardan sa ozaman yakalaman zor ama arkadaşlara katılıyorum eniyi çözüm kamera

ağaç dikeni severim..ağaç sökende kim olursa olsun ben söverim arkadaş..valla yakın olsa inan seninle beklerdim söken kavatları yakalamak için..bu neya münasip yerinemi sokacakmış adi herifler..
bide şöyle durum var..dikim yaptıgın yerdeki tarla komşuların neler ekip biçiyor ve bu ağaçları sen ekdiğinde her hangi bir kaynakdan sulama ne yapıyormusun..(diğer tarla komşularınla ortaklaşa kullandığın bi su kanalı ne varmı) arkadaşların yazdığı gibi bekle kayıt yap en güzel cözüm bu..

bence ilk önce dilekçe ile resmi yerlere suç duyurusunda da bulunmayı unutma .ayrıca verdiğin dilekçenin bir örneğini ,tarih ve sıra numarasını da almayı unutma .haklılık kazanman için kolay gelsin.