dip kazan çekimi

Ynt: dip kazan çekimi

emeğıne sağlık kardes 255te temız masallah bızım buralarda bu dıpkazanlardan kullanan yok ya ama beence güzel alet denemek lızım tesakkurler paylasm ıçın

güzel alet ama bunu bilmiyorum bızım burda 150 cm kadar olan tekli topragın altındakı kisli tabaka kırıyor guzel oluyor

yorumlarınız için sağolun tekli dip kazanlar pulluğun derine inemediği tabakayı yarmaya yarıyor, 255 T,ler 8 vites bu bendeki sürüngenli 12 vites

öncelikle paylaşım için saol bedne gecen sene cektim üzerinde su biriktiren tarlalara çok faydasını gördüm ama ben bu dip kaznı 4 ceker tümosan ile anca cektim.acaba sen foto içinmi okadar indirdin dp kaznı yoksa tpragın tabanımı yumuşak

paylaşım için teşekkürler....2-3 sene ara ile tarlaya çekildiğinde çok faydası oluyor...hem toprak hawalanıyor..hemde su tutma kapasitesi artıyor....toprağın alt zeninide bi derece yumuşamış oluyor...çok faydalıdırdip patlatan..biz patlatma deriz burda...