İyi aksamlar. Disktiller almayi düşünüyorum. En hosuma gidenler AZİM ve EFE. Traktor tumosan 8095 sizce traktörü uzmeyen rahat fakat güzel iş yapabilecegim en uygun disk çapı ve disk adeti hangisi olur???
Bence matris armoni 20 li merdaneli alİyi aksamlar. Disktiller almayi düşünüyorum. En hosuma gidenler AZİM ve EFE. Traktor tumosan 8095 sizce traktörü uzmeyen rahat fakat güzel iş yapabilecegim en uygun disk çapı ve disk adeti hangisi olur???
Yaylıya gerek yok bizde taşlık yer yok
51 tas olanmı bu?Azimin lodos disk tilleri var 3 mtre genisliğinde. Ağırlıği 1220 kg öneririm motoru yormaz 80 90 hp motor yetiyor
Bu büyük tasa benziyo toprağım 61 de olabilir 56 da ama büyük duruyo51 tas olanmı bu?
1220 kiloysa iyiymiş. 56 tastir buyuk ihtimal. Cok iyi malzeme.Bu büyük tasa benziyo toprağım 61 de olabilir 56 da ama büyük duruyo
Matrisin lastik takozlusu varmiydi acaba?Matris armoni sordum dün uzunköprüde 18 li 51 tas alçak tip merdanesiz 11700 ama 11 e veririz dedi
Benim bildiğim yokMatrisin lastik takozlusu varmiydi acaba?
İyi aksamlar. Disktiller almayi düşünüyorum. En hosuma gidenler AZİM ve EFE. Traktor tumosan 8095 sizce traktörü uzmeyen rahat fakat güzel iş yapabilecegim en uygun disk çapı ve disk adeti hangisi olur???
Cok sagolun. Efe yada azim lastik takozlu dusunuyorum. Hem cok uzak22li matris armoni var merdanesiz düşünürseniz.
https://www.trakkulup.net/showthread.php/94279-satilik-matris-armoni-disktiller-22li
Cok sagolun. Efe yada azim lastik takozlu dusunuyorum. Hem cok uzak![]()