Diskli hububat mibzeri önerisi

Merhabalar trakkulup ailesi.Bu yıl balta ayaklı mibzerimizi diskliyle değiştirmeyi düşünüyoruz.İlk olarak HMS YAREN modeli daha yeni çıktı takas seçeneği olduğundan dolayı.Bir diğer seçenek BOZKURT.Son olarakda ŞAKALAK .Şakalak diğerlerine göre en az 40 bin fazla gerçekten bu farka değermi ?

Piyasaya ekim yapan biri olarak her türlü toprak ve arazi şartlarında 6 yıl tarım öz kullandım hafif nemde bile disklerin önü yığma yapıyordu 2019 dan buyana özdöken kullanıyorum her türlü tavda rahatlıkla ekim yapıyorum
Busene 2.ye tekrar 18li özdöken aldım
Kalite istiyorsan tarım öz
Rahat ekim istiyorsan özdöken
Yılda ortalama bin dekar üzeri arpa buğday ekimi yapıyorum

Piyasaya ekim yapan biri olarak her türlü toprak ve arazi şartlarında 6 yıl tarım öz kullandım hafif nemde bile disklerin önü yığma yapıyordu 2019 dan buyana özdöken kullanıyorum her türlü tavda rahatlıkla ekim yapıyorum
Busene 2.ye tekrar 18li özdöken aldım
Kalite istiyorsan tarım öz
Rahat ekim istiyorsan özdöken
Yılda ortalama bin dekar üzeri arpa buğday ekimi yapıyorum
Özdöken de tabiki köklü bir firma mibzer konusunda kendini kanıtlamış.Kendi mibzerimi takasa alacak olanlar HMS ve BOZKURT yoksa bende Şakalak yada özdöken i ilk sıraya koyardım