DOĞANCAN'IN CANGUSLARI :)

Ynt: DOĞANCAN'IN CANGUSLARI :)

Maşallah güzel hayvanlar yaw ben çok hevesleniyorum bu hayvancılık işine. Bir gün benim de canguslarım olacak, pembe panjurlu ahırımda sütlerini sağacağım :D
Paylaşım için teşekkürler.

Güzel paylaşım. Doğancan ' ında el atmadığı tarım dalı kalmadı. Her şeyi yerinde görüp inceliyor. Bakalım zirai mi yoksa hayvancılık alanında mı geniş bir faaliyete başlayacak...:D

Hiç bi faliyeete geçemez bu faydasız görün bi :D D: güzel olmuş bedavadan gezdi gördü ne var böle işe :D

Bilederim erkuntçunun dam mı ? ben izleyemiyom yahu :( okuldan engelleme var tüm upload stelerine video sitelerine :D tahmin ettiğim vdeodur. Olum Ali seni bile evcilleştirip türünün devamını sağlarım. Heyvanat bahçelerine ücretsiz verecem :D Erkan aga ik sektörede atılım yapacam :D SEYHANLAR HOLDİNG :D izmirden video :D

hacimmet link=topic=43318.msg398606#msg398606 date=1305193646' Alıntı:
izmirdenmi video (konya dönüşü) ok-*-s ;D ;D
evet hacım izmirden kalma.erkuntla 6040 ı denemeye gitmeden önce çekmiştik.
doganbey1 link=topic=43318.msg398616#msg398616 date=1305194285' Alıntı:
Bilederim erkuntçunun dam mı ? ben izleyemiyom yahu :( okuldan engelleme var tüm upload stelerine video sitelerine :D tahmin ettiğim vdeodur. Olum Ali seni bile evcilleştirip türünün devamını sağlarım. Heyvanat bahçelerine ücretsiz verecem :D Erkan aga ik sektörede atılım yapacam :D SEYHANLAR HOLDİNG :D izmirden video :D
evet taci abinin orda çektiğimiz video :D

:D Muhtarım yaklaşık 5-6 yaşından beri İzmitteki dedemlerin yanına gittiğimde her yazı mahalledeki tüm inek sahiplerini tanırdım ve onlarla sabah çıkar akşam gelirdim :D hep hayvanları otlaırdım taki hayvan bakmak yasaklanıncaya kadar. 10-12 tane tosunu tek başıma otlatırdım :D deneyim var yani. Ama ücrette anlaşabilirsek neden olmasın :D

doganbey1 link=topic=43318.msg399136#msg399136 date=1305235802' Alıntı:
Nie la Volkan :D ne güzel işte
silajın kokusunuıda beğenmedin heralde öyle sütmısır gibimi kokacak sandın ;D ;D şu köşebaşlarında satılan varya ;D