dolandırıldık

Ynt: dolandırıldık

geçmiş olsun veren Allah ordan alırsa biyerden verir yine rıskını ama ben olsam düşerdim üstüne.memlekette şerefsiz insan çoookkk. kaşarlaşmış adamlar artık gözünün içine baka baka yalan söylüyolarsa... bide namaz kılıyor he. Allah affetsin ne diyim.

bizim bölgenin insanı bu trafta en uyanık olmasıyla anılır .ama sadece bizim köyden dolandırılan para 1 trilyonu geçmiştir .özellikle üzümde bu çok oluyor ..bir zamanlar adamın evinde öğle namazı kılmış .bizim abimizde bu adam inançlı adam diye 8 ton çekirdeği vermiş ,gidiş o gidiş .bu zamanda babana dahi güvenmeyeceksin diye boşüna demmemişler..neyse kardeş, çok geçmiş olsun .bundan sonra daha dikkat ...bu gibi şerefsizlere fırsat vermeyelim

alaskanlar adana asıllı nevsehirde hala alım satım yapıyorlar ama buralarda bi yamuguna rastlamadık nerede bu elektrikli tarla ve sene kacta dolandırmıslar sizi

Allah korusun öylelerinden geçmiş olsun diyelim..
2000lerde fln yergök domates olan köyümde bu olayla roluyordu snee 2012 ne domates eken war nede gelip almaya çalışan.. babamda köyde mal topalama iş fln yapıveriyordu 1-2 sene çarpılnca Mal bi tarafa para bi tarafa oldu :D Bulaşmadılar bidaha ama bu adamların işi bu adanadan portakalı aydından inciri çanakkaleden domatesi dolandırıp istanbulda satıyorlardı... Ne oldu Ne kazandı ? Babam diyordu bi tanesine kanserle fln boğusuyormuş diye illa çıkıyor ama işte o kadar ugraşıyorsun sonra şerefsizin biri vursun parayı..

arkadaşlar hepinize tşk kürederim kira sözleşmesi yapmamış babam elimizde delil yok ama şahidimiz bütün köylü ama kağıt olmadığı için bişey yapamıyoruz

Geçmiş olsun,küçük çaplıları saymıyoruz artık da bizim bölgede büyük çaplı çekirdekten olmuş bir dolandırıcılık,tabi herkes öyle değil ama yine de dikkat etmek lazım.Mesela geçen gün yine çekirdek sattık,malı bereketli olsun,kamyona yükledik diye telefon açar açmaz para hesaptaydı,tüccar dediğin öyle olacak.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt