Dolandırıldım arkadaşlar

arkadaşlar mehmet ahsi denen bir kişi tarafından numune göndermek bahanesiyle 78 kg kabak çekirdeği dolandırıldım kendisi ayşe toptan gıda adıyla konya karamandan iş yapmaya çalışıyor numune adı altında mal istiyor sakın inanmayın ayrıca bu kişiyi tanıyorsanız alışverişte dikkatli davranın ben suç duyurusunda bulundum tanıyanınız bileniniz varsa bana bildirin bana verdiği adres şu AYŞE TOPTAN GIDA LTD ŞTİ YENİ MAH.308 SOK.NO:50 KARAMAN

Ynt: Dolandırıldım arkadaşlar

geçmiş olsun kardeşim

malesef bunlar çiftçiyi saf bulup çabucak kanırıyor butür kişileri temiz döveceksin akılları başlarına gelir belki ozaman

geçmiş olsun sadakan olacak artık yapacak bişey yok düşük iş rezillik allah başka dert keder vermesin

Geçmiş olsun abi illaki o adamdan çıkar bu para.Bizde 5 yıl önce 10 bin tl dolandırıldık.

Geçmis olsun herkese güvenmemek lazım bizim akraba da geçen yıl 10-15 ton arası çekirdek kaptırdı dolandırıcılara ;)

Geçmiş olsun.Bizde 3 yıl önce 10 yıl çalıştığımız firma tarafından 350 bin tl dolandırıldık

Geçmiş olsun 78 kilo ile kurtarmışsınız Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun. İsmini adresini şirket ismini not aldım. İş sağlığı ve güvenliği uzmanı arkadaşlara iletirim ne var ne yok çıkar meydana.Muhasebecilerle beraber çalışıyorlar kaydı varsa çıkar.

geçmiş olsun...
aradığı telefon numarasını
saat kaç gibi aradı vb. bilgileri de vermişsindir savcılığa
ne yazık ki bunların bütün isimleri, adresleri falan yanlıştır...