Dönerli pulluk

Slmn alykm,arkadaşlar case jx65c traktöre dönerli pulluk almak istiyorum, traktörün hidrolik kolları zayıf ve hidrolik basıncı az kaldırmaz diyorlar benim niyetim 3/12 almak, tavsiye ve görüşkeriniz nedir teşekkürler

Öncelikle motor full olan modelimi eğer değilse kesinlikle ek piston takilmali yoksa beyne zarar veriyor bizzat arkadaş yaşadı sonra ek piston taktırdı,
Geçen gün türk traktör marka 3lü10 ve 3lü16 no donerli pullukta kampanya var diye bi arkadaş face'de paylaşım yaptı ,fabrikada çalışıyormuş,
Herhangi bir New Holland bayisiyle iletişime geçin dedi bilmiyorum ne kadar doğru bende niyetlendim bize yakın bayii aradım bilgileri aldı size döneriz dediler daha arayan olmadı ,
Benim motorda jx65c benimki full model olanı ,
En ideal pulluk 3lü14 numara döner li orta şase

Öncelikle motor full olan modelimi eğer değilse kesinlikle ek piston takilmali yoksa beyne zarar veriyor bizzat arkadaş yaşadı sonra ek piston taktırdı,
Geçen gün türk traktör marka 3lü10 ve 3lü16 no donerli pullukta kampanya var diye bi arkadaş face'de paylaşım yaptı ,fabrikada çalışıyormuş,
Herhangi bir New Holland bayisiyle iletişime geçin dedi bilmiyorum ne kadar doğru bende niyetlendim bize yakın bayii aradım bilgileri aldı size döneriz dediler daha arayan olmadı ,
Benim motorda jx65c benimki full model olanı ,
En ideal pulluk 3lü14 numara döner li orta şase
Ek piston yok 2017 model 8+8

Köyde 2 li 14 no k.aksezgin marka pulluk var bir tane misir yerlerini sürmek için aldılar.Tekceker 6556s 'e ağır geldiğini söylüyorlar.
Ben alırsam aynı traktör için Ünlü 2 li 14 alacağım, misir yerleri ağır oluyor.

Son düzenleme:
3 lü de hem kaldırmada hem çekmede hem yolda askıda problem yaşarsınız ayrıca mısır yeri sürerken çok yavaş giderseniz pulluk kapatmaz sap çok açıkta kalır ama ikilide öyle olmaz traktörü tutmaz kolay kolay manisa da 54 C ye takıyorlar 2 Li pulluğu

Bende bir video paylaşayım belki fikir sahibi olabilirsin. Pulluk geniş ara 2/14 inç ayarlı, normale göre biraz daha uzun, 55 bg traktör ağırlık olarak hissetmiyor bile.