Dostlarım duanıza ihtiyacım var...............

Vize haftam geldi yarın aletli analiz vizem var. çalışıyorum. Dualarınız lütfen esirgemeyin. Lütfen

Ynt: Dostlarım duanıza ihtiyacım var...............

Lalem dua et valla sabahtan beri uğraş dur kafayı sıyıracam. Öğrencilik çok zorrrr

doganbey1 link=topic=47739.msg460334#msg460334 date=1319493885' Alıntı:
Lalem dua et valla sabahtan beri uğraş dur kafayı sıyıracam. Öğrencilik çok zorrrr
Sen bana benim konular da laf mı sokuyordun hepp duyamadım :D

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah vizelerini sorunsuz atlatırsın.

Hepinizden Allah razı olsun. Varsa sizin yakınlarınızın da sınavları rahat rahat başarılı bir şekilde geçsin. Lalecim o ayrı bu ayrı :D geçen sene veterinerliğe gidecem diye dersleri astık ilk dönem alttan 4 tane dersim var mokoko resmen :D

Allah zihin açıklığı versin kardşim ... bölüm ne ???

bu msj okuduğunda vizeyi yaptırmış olursun .alet kaç model umarım sorunsuz geçmiştir vizeden.. zuha-*-s
şaka şaka allah zihin açıklığı versin kardeşim

Bölümüm Kimya&Proses Mühendisliği 3. sınıf :D Ama alttan 4 ders var :(

1. vize Aletli analiz ve laboratuvarı. Bildiklerimi yaptım inşallah iyi bir not alırız. Hepinize teşekkür ederim

İnşallah başarılı olursun doğan umursamaz bir gözetmen gelir çalışkan biride önüne oturur inşallah sınıfta anfi olursa kolay olur daha ne diyim :)

:D bilecik ve anfi pehhhh :D abi gözetmenler cin gibi bea.. Çalışkanlar da oturuyo önüme ama bakamıyom ki

doganbey1 link=topic=47739.msg460553#msg460553 date=1319566364' Alıntı:
:D bilecik ve anfi pehhhh :D abi gözetmenler cin gibi bea.. Çalışkanlar da oturuyo önüme ama bakamıyom ki
olum kopyayı sıraya şiir gibi mısralar halinde yaz yanınada kalp filan çiz :D aşk resimleri çiz vur kopyanın gözüne ;D ;D okumaz onlar o yazıları :D

:D :D kalem kutu varsa içine bakıyo. Hesap makinasını inceliyo yerleri değiştiriyolar :D daha sayayım mı? sanki Devlet dairesine eleman alacaklar :D

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt