DRİFT'in KRAL'ı burda :D :D TOKMAKCI özellikle bak :))

Ynt: DRİFT'in KRAL'ı burda :D :D TOKMAKCI özellikle bak :))

orası kuru sayılabilecek bir çeltik tarlası, altları yere değerek biçenleri ve de batanlara çok rastladık. çeltiklerde makinacıllık kolay iş değil ama herhalde parası baya bi güzel. paylaşım için teşekkürler.

:D abi adam yapmış yapacağını düşünmemiş. postayı koymuş :D varmı kralı demiş resmen :D :D

tekerlekli olsa biraz daha kayardı.paylaşım için saol.türk insanı

ford39 link=topic=42383.msg387286#msg387286 date=1303557729' Alıntı:
tekerlekli olsa biraz daha kayardı.paylaşım için saol.türk insanı
eyvallah kardeşim duramıyoruz yerimizde. acaba bunu yapan biçerin sahibi mi yoksam şöförü mü :D :D

benim başım döndü grin-*-s izlemeye bıktım o adam hala döüyo ya ;D

doganbey1 link=topic=42383.msg387328#msg387328 date=1303559059' Alıntı:
:D adam mevleviliğe merak salmış
yere inip dönmesi zor geldi galiba olduğu oturduğu yerde biçerle dönmeyi tercih etmiş ;D

:) Bilet alıp gidiyorum mevlana ya :D traktör le bu bir mi olum ya sen benim yaptığımı da yapamıyon lale :D :D

Lale lale lale laleler :D Lalecim adam biçerde yapmış bunu birde paletli :D sen traktörde yapmışın çok mu? :D

doganbey1 link=topic=42383.msg387346#msg387346 date=1303559680' Alıntı:
Lale lale lale laleler :D Lalecim adam biçerde yapmış bunu birde paletli :D sen traktörde yapmışın çok mu? :D

Sen tam lale sin vala :D biçer ben de de olsa çamur tarla da ben de yaparım emin ol elimiz de olan bu bununla yapıyoruz sen onu da yapamıyon ;D ;D

:D :D lalecim onları geçecen :D ben bilecikteyim nasıl yapayım :D gideyim keşana bak sırf senin için dedeme çektirecem