dün biraz çalıştım

j6qqr.jpg

j6qsj.jpg

j6qtu.jpg

j6qv5.jpg

j6qwr.jpg

j6qy6.jpg

j6qzh.jpg

j6r0k.jpg

j6r1q.jpg

j6r3f.jpg

j6r4j.jpg

j6r5p.jpg

j6r6t.jpg

Ynt: dün biraz çalıştım

samet abi hayırlısı olsun palazoğlu kASAN MAŞŞALLAHH HERŞEY YERLİ YERİNDE. O TD YENIMI BALYA MAKINASININ YANINDAKİ

sağol kardeşim depo büyük dizdiriyoruz işte yan yana td emanet garaj olarak koyduk oraya yazık kış kıyamet dışarıda kalmasın

samet baran link=topic=61909.msg689943#msg689943 date=1358872891' Alıntı:
sağol kardeşim depo büyük dizdiriyoruz işte yan yana td emanet garaj olarak koyduk oraya yazık kış kıyamet dışarıda kalmasın
evet yazık ıyı olmus maşallah samanlar bitmıs glba

Güzel paylaşım. Deponun içide traktör dolmuş. En çok TSA ' yı kullanıyorsunuz galiba. Deponun yanlarında sakırtma ila ilavede olur ileri doğru. Yazın takımları altına çekmeye iyi olur.

Paylaşım için teşekkürler. Traktör bolluğu var maşallah :) Hayvanlarda güzel maşallah.Keyifleri yerinde görünüyor.

rocky link=topic=61909.msg690056#msg690056 date=1358881364' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler. Traktör bolluğu var maşallah :) Hayvanlarda güzel maşallah.Keyifleri yerinde görünüyor.
teşekkür ederm 3 ü bizim küçük olan da bi müşterinin garajı yok bizde müsade ettik sıfır aldı adam onuda daha yeni

alipasalierkan link=topic=61909.msg690045#msg690045 date=1358879724' Alıntı:
Güzel paylaşım. Deponun içide traktör dolmuş. En çok TSA ' yı kullanıyorsunuz galiba. Deponun yanlarında sakırtma ila ilavede olur ileri doğru. Yazın takımları altına çekmeye iyi olur.
en güçlü o oldugu için malum kış hayvan gübrelerini götürüyoruz tarlaya yollar biraz çamur ona alıştı ayagımız birazda yere göge konduramıyoruz ewet o yüzden depoyu tarlanın ortasına yaptık yanlardan faydalanabilmek için :D

samet baran link=topic=61909.msg690354#msg690354 date=1358926470' Alıntı:
teşekkür ederm 3 ü bizim küçük olan da bi müşterinin garajı yok bizde müsade ettik sıfır aldı adam onuda daha yeni
bide daha yeni mıcır yaymıştım hayvanların altına o yüzden biraz mutlu oldular temizlenince altı açık besi oldugu için yağmurlardan çok çamur oluyo