TİGEM'in en büyük yuvarlak tarlasında, 10 adet T7 ve devasa mibzerler ile ekim işlemi...
Tigemde her traktör markasindan ve heryerdeler urfada fendt nh gördüm başka yerde valtra gördüm. Sivas ulaş da mf nh valtra gördum min 200 beygirdi hepsiGüzel program. Tigem new holland ile sürekli çalışıyor yine maviler sahaya inmis
Dunyanin uretim yapilan en buyuk ciftligi buda elimizden digerleri gibi cikmaz insallah. Yalniz gecen yila kadar hep zarar acikliyordu arazi bedava.tohumluk uretip 3000 e satiyor bizim gibi 1600 tl ye satmiyor devlat imkanlarini kullaniyor dsi bedavaya kuyu aciyor yine de zarar ediyor var bunda bir yanlislik. Isi bilmeyenler yonetiyor galiba trakkulup uyelerine verseler en az 3 misli kar ederler bu imkanlarla hayirlisi ne diyelimTİGEM çok güzel işlere imza atıyor tebrik ederim
Çekimler harika olmuşTİGEM'in en büyük yuvarlak tarlasında, 10 adet T7 ve devasa mibzerler ile ekim işlemi...
Tigeme birkac tane deneme icin verildi diye duydum.Elektrikliyi kullanacaklar bi üretilebilseydi.
Sahi ekimde banttan iniyordu ne oldu?
Bu işlere bakan bakmayı mı unuttu?
Üzerine vazife olmayan her lafın içinde olanlar kendi işlerini yapmaya vakit mi bulamıyor acaba.
Hey gidi güzel ülkem...