ekini eve götürmenin kolaylıkları yok mu yaaa!!!

bir videoda gördüm adam biçiyo biçiyo 100 donu geçiyo biçtigi ekin depo %2 bu hileyi bilen varmı

Ynt: ekini eve götürmenin kolaylıkları yok mu yaaa!!!

Ben biliyorum. Biçerin depo kapasitesini 5.000.000 ton yap istediğin kadar biç eve gidince boşaltırsın..

Biçerin klasörüne gir. yada zip arşivi. ordaki xml dosyalarının birisinde 'capacity' diye bir kısım var. dosyayı notepad ile aç. capacity kısmını istediğin kadar büyült depoyu dolduramazsın.

Dqn link=topic=53982.msg567146#msg567146 date=1332434815' Alıntı:
Biçerin klasörüne gir. yada zip arşivi. ordaki xml dosyalarının birisinde 'capacity' diye bir kısım var. dosyayı notepad ile aç. capacity kısmını istediğin kadar büyült depoyu dolduramazsın.
Aynen öyle

senin yaptıgın biçer varsa vere bilirmisin linkini :)

tamam işte modu açıyorsun zip arşivindemi klasördemi her nerdeyse.. orda bir sürü dosya var fotoğraf vs.. onların arasında örn: newhollandtc5070.xml gibi yada biçerin adı neyse ondan olacak. yada başka bir isimde xml uzantılı dosya olacak. onu notepad ile aç içinde capacity kısmı var onu yükselt. ayrıca biçerin boşaltma hızınıda değiştirmelisin yoksa buğday saatlerce boşalmaz. olmazsa sen modun ismini tam olarak söyle ben indirir yaparım sanada upload ederim.

belgelerim/my games/farming simülatör 2011/mods klasörünün içinde olması biçerin dosyasının

5 dakika bekle upload ediliyor.. nh cr 9090 1.222.000 küsür depo kapasitesi. yalnız çok yükleme sonra evin yolunu bulamazsın ;D ;D ;D

siteler hep üyelik istiyor. dur bakalıkm bir yer daha deniyorum..