PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Eksantrik mili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Elbistanlı46.5" data-source="post: 1403085" data-attributes="member: 92573"><p>Benim emisyon olarak bahsettiğim motorun subap(sibop) larının açılması kapanması. Örneğin td90 da sen orjinalindeki 44mm eksantrik milini değiştirip yerine 40mm taktığını var sayarsak eksantrik mili (subap ayarı da yapıldığını var sayarak)subap iticilerine 4mm eksik basacak ortada 4mm bu emisyon kayıbı var bu yakıtı da çekişi de düşürür. Ben taktırdım 44mm olan eksantrik milini 40mm ile değiştirdim yakıt yakıt 30litrede 5-6 litre düştü çekişte fazla belli olmuyor çünkü motor devrini arttırarak o çekiş kaybını göz ardı ediliyor. Ama tekrar 44mm takacağım nekadar hava-yakıt karışımı alınırsa motora ve akabinde motordaki egzoz gazı nekadar rahat atılırsa okadar çekiş alınır diye biliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elbistanlı46.5, post: 1403085, member: 92573"] Benim emisyon olarak bahsettiğim motorun subap(sibop) larının açılması kapanması. Örneğin td90 da sen orjinalindeki 44mm eksantrik milini değiştirip yerine 40mm taktığını var sayarsak eksantrik mili (subap ayarı da yapıldığını var sayarak)subap iticilerine 4mm eksik basacak ortada 4mm bu emisyon kayıbı var bu yakıtı da çekişi de düşürür. Ben taktırdım 44mm olan eksantrik milini 40mm ile değiştirdim yakıt yakıt 30litrede 5-6 litre düştü çekişte fazla belli olmuyor çünkü motor devrini arttırarak o çekiş kaybını göz ardı ediliyor. Ama tekrar 44mm takacağım nekadar hava-yakıt karışımı alınırsa motora ve akabinde motordaki egzoz gazı nekadar rahat atılırsa okadar çekiş alınır diye biliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Eksantrik mili
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt