bahadır hoşgeldin.Arkadaşlar elektrik konusunda her türlü sorularınızı elimden geldiğinde cevaplarım yardımcı olurum.
Hangi dalda uzmansın.Arkadaşlar elektrik konusunda her türlü sorularınızı elimden geldiğinde cevaplarım yardımcı olurum.
Dc-dc regülatör bağlayın 12-24 giriş olsun çıkış 12 volt elektronikçilerde bulunur
Düğmenin resminide atar mısın birde tepe lamban kaç watt düğme yanmaz kolay kolay yinede emin olalım.düğme yanmaz sigortası atarHoşgeldiniz
Ben daha basit bi soru sorayım
Fotoda görünen tepe lambasından diğer tarafa takmak ıstiyorum. Lambayla mesnedi aldım ama servisdeki elektrikçi beni caydırdı.
Paneldeki düğmeye fazla yük biner yanar diye.
Diğer yandan da bunu yapanlar var nasıl bir kablo kullanmalıyım ve direk bağlayabilirmiyim aynı tesisata ?
Ekli dosyayı görüntüle 44702
Endüstriyel bakım onarım teknisyeniyim.aynı zamanda bu sene çifçilikle uğraşıcaz inşallahHangi dalda uzmansın.
Hocam evde elektronik, basit devreler vs konularında da sorularım olsa cevap alabilirmiyim ?Endüstriyel bakım onarım teknisyeniyim.aynı zamanda bu sene çifçilikle uğraşıcaz inşallah
Meslektaşız bende endüstriyel bakım onarım teknikeriyim ve hayvancılıkla karışık çiftçiliğe başladım keşke başlamasamıydım acaba diyorumEndüstriyel bakım onarım teknisyeniyim.aynı zamanda bu sene çifçilikle uğraşıcaz inşallah
Hocam lamba 12 V 55 WDüğmenin resminide atar mısın birde tepe lamban kaç watt düğme yanmaz kolay kolay yinede emin olalım.düğme yanmaz sigortası atar
1 adet 12 volt mini röle bağlarsan kablo ve anahtara binen yük azalır sorunsuz kullanırsın. Örnek olarak bağlantı şeması buradaHoşgeldiniz
Ben daha basit bi soru sorayım
Fotoda görünen tepe lambasından diğer tarafa takmak ıstiyorum. Lambayla mesnedi aldım ama servisdeki elektrikçi beni caydırdı.
Paneldeki düğmeye fazla yük biner yanar diye.
Diğer yandan da bunu yapanlar var nasıl bir kablo kullanmalıyım ve direk bağlayabilirmiyim aynı tesisata ?
Ekli dosyayı görüntüle 44702
Teşekkürler elektrikten pek anlamam1 adet 12 volt mini röle bağlarsan kablo ve anahtara binen yük azalır sorunsuz kullanırsın. Örnek olarak bağlantı şeması burada
Kısa süreli kullanımda sorun olmazda sürekli açık olursa sıkıntı. İkinci lamba için tesisat çekili mi acaba? Bizimkinde hazırdı direk taktımTeşekkürler elektrikten pek anlamam![]()
Merak ettiğim direk mevcut kabloya birleştirme yapsam tesisata çok yük binermi acaba
Yaşar usta hoş geldin . özlettinKısa süreli kullanımda sorun olmazda sürekli açık olursa sıkıntı. İkinci lamba için tesisat çekili mi acaba? Bizimkinde hazırdı direk taktım
Hoş geldin özlettin kendiniKısa süreli kullanımda sorun olmazda sürekli açık olursa sıkıntı. İkinci lamba için tesisat çekili mi acaba? Bizimkinde hazırdı direk taktım
Abi nasılsınHoşbuldum arkadaşlar teşekkür ederim [emoji846]