Şimdilik Özdöken ' in Şu Plastik Kayse, Kabuk Kırıcıları İş Görürü Kök Diplerini Yumuşatmaya Hacı...
Bunun Yazılımını Yapmak İçin Donanım(Kameralar, Motorlar, Kontrol Ünitesi) Olması Lazımki Yazdığımız Kodu Test Edebilelim...
Donanımı Sunsunlar Bi 3-4 Kişilik Yazılım Grubu Kesinlikle Yapabilir...
Bu Beni Aşar Hacı, İşin İçine Assembly Dili de Giriyor

Ben Şimdilik Yapılmış Hazır Donanımları Kontrol Etmek Üzerine Traktör Yönetim Sistemiyle Uğraşıyorum

Aynen Katılıyorum... Yukarıda da Dediğim Gibi Madem Donanımı Buldun Alacan Bu Garford ' u Alın Bunu Yapacaksınız Deyin, Gerekli Dokümanları, Malzemeleri de Ver, Fabrikanın Bi Bölümünde Bunu Rahatlıkla Çıkarırlar 3-5 Kişilik Bir Grup...
İstenirse Çok Çok Çok Hassas Bir Şekilde Programlanabilir O Motorlar... Bi Tane Bile Hasar Vermez...
Böyle Düşünmek Yanlış Bana Göre... Üretilen Birşeyin İlk Prototipi İsteklerin Hepsini Anında, Hiç Bir Hata Olmaksızın Yerine Getirecek Diye Bişey Olamaz... İnsan Yapısı Sonuçta... İlk Başta Bi Yanlış Yapacak ki Sonra Düzeltilsin Mükemmele Yaklaştırılsın...
Aynen Mustafa, Ben Bu İşçi Yerine Makine Kullanma Konusunda 'İşçiye Para Vermek Yerine Makineye Para Veririm' Cümlesinin Yerine Şöyle Düşünüyorum Ve Dile Getiriyorum...
Örneğin Şu Anda Bi Dönüm Pancarı 40 Kişi Çapalıyorsa Makineleşme Sayesinde 2 Kişi Çapalayabilecek... Geriye Kalan 38 Kişiyi de Okutup Hizmet Sektörüne Katacağız... Böylelikle Hem İnsan Gücü Azalmış Olacak Hem İnsanların Refah Seviyesi Artacak...
Çünkü İnsanoğlu Allah Tarafından Varlıkların En Mükemmeli Olarak Yaratılmıştır Ve Benim Düşünceme Göre de Herşeyin İmkanlar Dahilinde En Mükemmeline Layıktır...