EN İYİ İP GİBİ NADASI KİM YAPAR ?

EN IYI İP GIBI NADASI KIM YAPAR ? :D

• Kullanılan toplam oy
    105

Ynt: EN İYİ İP GİBİ NADASI KİM YAPAR ?

en güzeli en alltaki cünkü tarlanın sürümünün tersine sürdügü halda ip gibi cıkmıs digerleri zaten tarlanın düzüne sürmüs ..

Çağrı link=topic=54665.msg579477#msg579477 date=1334266026' Alıntı:
Herkes iddialı bu sene ayın fotolarına ek konu mu açsak 2012 senesinin en iyi ip gibi cızısı diye ;D
Böyle bir yarışmayı her yıl düzenlesek güzel olur.

Bakalım bişeyler ayarlarız yarışma için,siz ip gibi cızıların fotolarını koyun bir kenara :)

ne olcak benimde asfalt gibi tarlalarım olsa bende yapardım. öyle tarlalar varki kuş bakışı baktığında bi cisime bile benzetme ihtimalin var :D 3 üde başarılı şıklara birde hepsi ekleyin :D ben

D-)Hepsi

diyorum :D :D

Valla size bişey anlatayım.Bizim kasabalının biri gittiği yabancı bi yerde tartışırken adama dangalak falan demiş.Adamda vay nasıl bana dangalak dersin demiş.Bizim uyanık kasabalıda bizim orda iyi adamlara dangalak denir demiş.Adamda demişki benim bi abim var oda benden dangalak.. zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s. Benim anlatmak istediğim üç pulluk cızısıda birbirinden düzgün.

Bence yeni bi konu açalım herkes katilsin anket yapalim ;)

omerfarukkoc link=topic=54665.msg580710#msg580710 date=1334473386' Alıntı:
Bence yeni bi konu açalım herkes katilsin anket yapalim ;)
sen baslat konuyu resım yukleyenı ankete dahıl et ... hazıranda sonuclansın yukleme suresı .... bu da bır fıkır :D

ertac sahın link=topic=54665.msg580874#msg580874 date=1334497291' Alıntı:
sen baslat konuyu resım yukleyenı ankete dahıl et ... hazıranda sonuclansın yukleme suresı .... bu da bır fıkır :D
Ayın fotoları Moderatörlerine söyle, onlar ayarlasınlar ;)

ezıcı bır ustunlukle hacımmet abımız kazanıyor .. kendısıne tesekkur eder cızılerının daıma duz olmasını temennı ederız :)