PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
EN İYİ SONUÇ VEREN METEOROLOJİ UYGULAMASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1428645" data-attributes="member: 95971"><p>Meteoroloji olaylarını takip edip ona göre iş planı yapmak verimli şekilde üretim yapmak için en önemli unsurlardan biri.</p><p>Ekim zamanı don olaylarından korkulduğu için bir çok ürünün ekimiyle ilgili 'hıdrellezden önce ekilmez' '23nisan gelmeden tarlaya girilmez' vs gibi çokça alışkanlıklar yöredeki herkes tarafından uygulanır hale gelmiş.</p><p>Teknoloji çağındayken hala daha böyle geleneksel yollarla üretim yapmaya çalışmak çok ilkel kalıyor.</p><p>Neyse muhabbeti uzatmayayım ben uzunca süre acuweather kullandım, sonradan pilot bir arkadaş windy diye bir uygulama önerdi bu aplikasyondan daha memnun kaldım.tek sıkıntısı en çok 11 gün ileriyi tahmin edebiliyor.</p><p>Meteoroloji genel müdürlüğünün de tahmin aplikasyonu var, isabetli tahminler de yapıyor ama çok yakın tarihli tahminler yapıyor, 5 güne kadar gösteriyor.</p><p>Sizler hangi hava tahmin sitelerini veya aplikasyonlarını kullanıyorsunuz.ne kadar memnunsunuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1428645, member: 95971"] Meteoroloji olaylarını takip edip ona göre iş planı yapmak verimli şekilde üretim yapmak için en önemli unsurlardan biri. Ekim zamanı don olaylarından korkulduğu için bir çok ürünün ekimiyle ilgili 'hıdrellezden önce ekilmez' '23nisan gelmeden tarlaya girilmez' vs gibi çokça alışkanlıklar yöredeki herkes tarafından uygulanır hale gelmiş. Teknoloji çağındayken hala daha böyle geleneksel yollarla üretim yapmaya çalışmak çok ilkel kalıyor. Neyse muhabbeti uzatmayayım ben uzunca süre acuweather kullandım, sonradan pilot bir arkadaş windy diye bir uygulama önerdi bu aplikasyondan daha memnun kaldım.tek sıkıntısı en çok 11 gün ileriyi tahmin edebiliyor. Meteoroloji genel müdürlüğünün de tahmin aplikasyonu var, isabetli tahminler de yapıyor ama çok yakın tarihli tahminler yapıyor, 5 güne kadar gösteriyor. Sizler hangi hava tahmin sitelerini veya aplikasyonlarını kullanıyorsunuz.ne kadar memnunsunuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
EN İYİ SONUÇ VEREN METEOROLOJİ UYGULAMASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt