En son hangi kitabı okudunuz ?

Ynt: En son hangi kitabı okudunuz ?

1.erik wondaneken ' ' tanrıların arabaları ' ' (mısır piramitleri uzaylılar dünyanın çeşitli yerlerindeki başka ilgin yapıtlar ) bu tür konulara meraklı iseniz mutlaka okuyun.2, ömer faruk reca ' ' acılar içinde başarıyı yakalayanlar ' ' ( edison, fort, toyota ,reno , ...... birçok mucidin yazarın hayatlarını buluşlarını çektikleri acılarla beslenerek oluşturduklarını ve allah tarafından o esrleri yapmak bulmak amacıyla seçilen kişiler olduklarını anlatan süper bir kitap) ayrıca kavgam .suç ve ceza, şu çılgın Türkler,marduk,....... daha birçok kitabı aldım ama okuyamadım malüm asgari ücretli çalışan olunca hayat zor... ..... şu an da tarım la ilgili bir kitap okuyorum dr. gürbüz mızrak ' ' buğdayın hikayesi ' ' kitabı

abi okumak için kendimi çok zorladım fakat .en fazla bir sayfa okuyabildim ..bütün olarak kitabı ilkokulda okumuştum o da sanırım az sayfalı bir hikaye kitabıydı .tabi liseye kadarki olan ders kitaplarını saymazsak .ondan sonra erkenden hayta atılınca zamanda pek bulamdık,, bulsakta okurmuduk onuda bilmiyorum :D

yav hani başka kitap okuyan yokmu yazın da bizde faydalanak bak ben okuduklarımı detayları ile yazdımmmm hadi yokmu..

Su anda kahraman tazeoglundan baska yi okuyorum... Bitmek üzere, bugün yarin tess gerritsen den çırak ' a başlayacagim...

Şuanda yeni bir kitaba başladım özüme döndüm diyebiliriz
Son Nefer Deniz
Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını gerçekleri anlatan bri kitap 12.50 TL

Elif Şafak ' ın İSKENDER gerçi 4-5 ay olmuştur okuyalı yani çok okuyan biri değilim ama bu kadını takip etmeye çalışıyorum

kış günlerinde geceler uzun olduğu için.okumaya fırsatımız oluyor.insan biraz yaşlanınca daha çok dini içerikli kitaplara yöneliyor.bu kişiye görede değişebilir.şu günlerde mevlananın..mesnevisini fırsat buldukca okuyorum.

bu günlerde gemi makina bölümünün Dizel Motorları kitabını okuyorum. Bundan öncede otomotiv öğretmenliği bölümünün Dizel yakıt püskürtme sistemlerini okudum. sizede tavsiye ederim böyle teknik kitapları :)

omerfarukkoc link=topic=52545.msg593359#msg593359 date=1336894922' Alıntı:
Daha Bu Sabahki Konuştuğumuz Mesele ;D
Güzel Okuyosun Maşallah Bilader :D
bu sabah tamamen bır fıyaskoydu bılader :D elektronık esyalar sagolsun hepsı bana dusman 2012 de :( once ACER sonra TOSHI sımdıde NOKIA daha elektronık aletım yok :D allahtan 55 46 kara duzen hahahahaha
bu foto etıket bılader . normalde okuyorum ben yaaa :D