EN SONUNDA GELDİ KENDİSİ !!!!

G_r_nt_014-1.jpg

[size=30pt]BLACK BEAUTY *098*- Diyecek başka söz yok....[/size]

Ynt: EN SONUNDA GELDİ KENDİSİ !!!!

D_ Artagnan güzel resim. Birşey soracağım bu fuar ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor. Sitesinde 5-9 yazıyor. Ama Kutlucan ile JD nin sitesinde 6-10 diye geçiyor. Ben radyoda da 5-9 duydum.. Acaba kimde hata var????

alipasalierkan link=topic=5952.msg62595#msg62595 date=1217879686' Alıntı:
D_ Artagnan güzel resim. Birşey soracağım bu fuar ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor. Sitesinde 5-9 yazıyor. Ama Kutlucan ile JD nin sitesinde 6-10 diye geçiyor. Ben radyoda da 5-9 duydum.. Acaba kimde hata var????
avrasya trım fuarı erkan 5 9 agustos tarıhlerı arasında sitede bı yanlıslık var sanırım d|artagnan tsk fuarı bıze tasımaya basladın

ağır abi link=topic=5952.msg62610#msg62610 date=1217883486' Alıntı:
avrasya trım fuarı erkan 5 9 agustos tarıhlerı arasında sitede bı yanlıslık var sanırım d|artagnan tsk fuarı bıze tasımaya basladın

Bende sitesinde 5-9 gördüm. Radyoda da öyle söylüyor. Fakat Kutlucanla JD ' nin sitelerinde 6-10 yazıyor. Ondan çelişkiye düştüm....

SÜPER RESMLER İŞALLAHBUNU GÖRMEK NASİP OLUR......BİDE BU NU BİRİ SATIN MI ALDI YOQSA FUAR İÇİN FALAN MI GELDİ.....

bu segmentte dünyanın en pahalı traktörü..getirenleri ve alan varsa onlarıda tebrik ederim...

atilla link=topic=5952.msg63598#msg63598 date=1218195451' Alıntı:
bu segmentte dünyanın en pahalı traktörü..getirenleri ve alan varsa onlarıda tebrik ederim...
yarın son gunu ertesı gun duyulur yada cama yapıstırrlar şu kişiye satılmıstır dıye

bana göre bu renk çok yakışmış fendte,yeşil pek hoşuma gitmiyor benim

bu iş yerinde hernekadar resimleri göremesemde nasıl birsey olduguna eve gidince bakmak nasip olucak..

ELLERİNİZE SAĞLIK...

Chucky..! link=topic=5952.msg63672#msg63672 date=1218203735' Alıntı:
Nerede yapılıyor arkadaşlar bu fuar?

Fendt ' in en sevdiğim traktörü.936 black ve green.

Fuar ist daydı bitti bu ayın 20 sinde luleburgazda fuar var