energy petrol

Ynt: energy petrol

55-46 link=topic=86916.msg1043696#msg1043696 date=1449697263' Alıntı:
valla abi arabayı alalı 1.5 ay felan oluyo hep bp den aldık memlekette bikere po dan aldım pahalı olmasa güzel aslında silkeleme kalkmıştı baya farketmişti alırkende ilk ben oturdum direksiyona eleman hangi gazdan aldıysa artık hiç böyle değildi araba 10 numara kaçıyodu hiç silkelemede olmuyodu ya havalar soğuduğu için oluyo anlamadım aldığım istasyondan benzin mazot çok aldık çok memnunuz güvenilir adamlar o konuda şüphem yok ama brde shell deneyecem bakalım

po ' da iyi unutuum onu. Arabanın beyinden de olur o sallama işi. Ama denemekten zarar gelmez :)

Orn123 link=topic=86916.msg1043701#msg1043701 date=1449698043' Alıntı:
po ' da iyi unutuum onu. Arabanın beyinden de olur o sallama işi. Ama denemekten zarar gelmez :)
araba 2010 cruze brc nin lpg sistemi takılı bakıma götürsek gaz ayarı filtre zart zurt oluyomuş 50-60 lira tutar diyolar öğrenciyiz bea azcık idare etsin artık :D dizel olaydı sesinden anlardık cavurun ama benzinli hele hele lpgli arabayla anlaşamıyoruz kalkışta 10 ton yüklü traktör daha rahat :D

55-46 link=topic=86916.msg1043717#msg1043717 date=1449699817' Alıntı:
araba 2010 cruze brc nin lpg sistemi takılı bakıma götürsek gaz ayarı filtre zart zurt oluyomuş 50-60 lira tutar diyolar öğrenciyiz bea azcık idare etsin artık :D dizel olaydı sesinden anlardık cavurun ama benzinli hele hele lpgli arabayla anlaşamıyoruz kalkışta 10 ton yüklü traktör daha rahat :D

Rolantide dinle sesini dikkatlice o zaman değişiklik vrsa anlarsın :) Bizim spring ' te o konuda usta oldum artık. :)

köye kırcasalihten enerji havsadan po geliyor köyde fıyatlar aynı sayılır. Ama enerjinin ki daha çabuk bitiyor sanki. Ayrıca enerjiden alanların motorların çoğu kışın donuyor.

Köyümüze en yakın energy düzenli olarak mazotu ordan alırız bu yıl ekim ayında litresi 3.50 kuruştan mazot almıştık şimdi nerde 3.50ye mazot ve daha düne kadar lpgli aracımıza gazı da ordan alırdık çekişte iyiydi Lpg piyasadan 10 kuruş ucuzdu bi problem yaşamadık energy benzinliklerden.

köye kırcasalihten enerji havsadan po geliyor köyde fıyatlar aynı sayılır. Ama enerjinin ki daha çabuk bitiyor sanki. Ayrıca enerjiden alanların motorların çoğu kışın donuyor.
Şuan motorun içinde yarım depo mazot var önü açık garajda daha mazotun donduğunu bilmiyorum bu yıl -19 gördük çoğu zaman -5 olur hava. mazotta energy den.

Köyümüze en yakın energy düzenli olarak mazotu ordan alırız bu yıl ekim ayında litresi 3.50 kuruştan mazot almıştık şimdi nerde 3.50ye mazot ve daha düne kadar lpgli aracımıza gazı da ordan alırdık çekişte iyiydi Lpg piyasadan 10 kuruş ucuzdu bi problem yaşamadık energy benzinliklerden.

Arkadaşım ben asla almam ama babam ne zaman enerjiden gaz alsa hafif rampada derim babam yine enerjıden gaz almış o derece hissediliyor.