ERKUNT 80T resim.

gidene dur demek olmaz güçç*-*

gözbebegımden 3 4 foto güçç*-* güçç*-*

degerlendırme yaparsanız sevındırıcı olur :8

Ynt: ERKUNT 80T resim.

kardesim elbette gidene dur demek olmaz ama yarın biçer nasıL BIÇCEK ORAYı dusenemıyorum:D ellemI HASAT YAPACAN TIRPAN FALAN HE:D GÜZEL RESİM:)

AKGÜN43 link=topic=31238.msg265980#msg265980 date=1270282424' Alıntı:
kardesim elbette gidene dur demek olmaz ama yarın biçer nasıL BIÇCEK ORAYı dusenemıyorum:D ellemI HASAT YAPACAN TIRPAN FALAN HE:D GÜZEL RESİM:)

bıraz öyle oldu ama her yer camurdu mecbur ılerı gırmek zorundaydım :)) bugdaylar olgunlasana kadar kurur merak etme, bırcer rahat rahat biçer.
kRnbL_59 link=topic=31238.msg265984#msg265984 date=1270283771' Alıntı:
erkunt fena batmış.nasıL çıktı ordan merak konusu.qüzEL resimLEr ;)

arkadasım bende senın merak konunu gıdereyım :))

http://www.trakkulup.net/index.php/topic,31100.0.html

yorumlar için teşekkurler.

arkadaşım uzunköprünün neresindensin bende keşanlıyım:D hemşeriyiz. inşallah biçer oraları alır zira bizde almamıştı elle biiçtiğimiz halde

servet çamurda başka :) tek çeker bi traktör olsaydı orda yazı beklerdi herhalde :) yada bi erkunttun gelip kurtarmasını :)

altı vuranakadar kımse tuttamaz sevetımı. arabaylada olsa kendı altı vurmadan kalmıyor arabanın vursa dahı surukluyor yıne gıdıyor yeterkı kendı altı vurmasın güçç*-* güçç*-*

gerı gelmekte mantık yoktu gıtmısken gıdelım dedık :) gercı bugdaylar bıcıldı yerıne mısır ekıldı onlar slaj yapıldı :)) hatta bılmıyorum surup bugday ekmıs bıle ola bılır babam :)