Erkunt cam buğulanma sorunu

İyi akşamlar. Şuan tarla sürüyorum camdaki buğudan önümü göremiyorum . Klimayı açınca gidiyor buğu ama içeri oluyor buzhane.
Kaloriferi açınca bir dakikada buğu kaplıyor camı. İkisini kapatınca yine buğulanıyor. Çözümü yokmudur bu işin

Ynt: Erkunt cam buğulanma sorunu

sıcak hava ile camı kurutamıyosan (üşüyeceksin demektir) iç hava ile dış havayı dengelemek için camlardan birini aralaman gerekir,

omeryucel link=topic=86217.msg1031221#msg1031221 date=1446393959' Alıntı:
İyi akşamlar. Şuan tarla sürüyorum camdaki buğudan önümü göremiyorum . Klimayı açınca gidiyor buğu ama içeri oluyor buzhane.
Kaloriferi açınca bir dakikada buğu kaplıyor camı. İkisini kapatınca yine buğulanıyor. Çözümü yokmudur bu işin
Mf ' lerdeki gibi dış iç hava sirkülasyon seçeneği yokmu?

Valla kabinli traktör kullanmadım lakin arabalardaki gibi klimayı açmadan sadece fan olarak açılıp cama doğru yönlendirilebilirse sorun çözülür
olmazsa da buğu önleyici sprey kullanmak lazım

Cevap için herkese teşekkür ederim. Klima derecesini 30 aldım yine buğulandı. Kaloriferi açtım derece 30 da üçüncü kademede 5 dakika içeriyi fırın yapıp nemi buğuyu kuruttum sonra birinci kademe 27dereceye aldım kurtuldum buğudan. Bunun esas sebebi erkunt kabinleri havayı dışardan değil içerden alıyor ve değiştiremiyorsun bunu.

omeryucel link=topic=86217.msg1031239#msg1031239 date=1446399407' Alıntı:
Cevap için herkese teşekkür ederim. Klima derecesini 30 aldım yine buğulandı. Kaloriferi açtım derece 30 da üçüncü kademede 5 dakika içeriyi fırın yapıp nemi buğuyu kuruttum sonra birinci kademe 27dereceye aldım kurtuldum buğudan. Bunun esas sebebi erkunt kabinleri havayı dışardan değil içerden alıyor ve değiştiremiyorsun bunu.
Geçen bizim Case ' de kalorifer kapalı halde yan kapı camları buğulandı ön camda bişey yoktu bende öyle devam ettim

omeryucel link=topic=86217.msg1031239#msg1031239 date=1446399407' Alıntı:
;)
Yan camı biraz açabilirisiniz veya sadece fan deneyin verin ön cama doğru rüzgarı kurutur.

Buğu giderici spreyler var. Ben kullanıyorum,ayda bir siliyorum camları. Buğu yapmıyor.