erkunt hakkında yardıma ihtiyacım var lutfen yardım

euro 2 servet 80 lüx modeline 65 mılyara anlasmıştık..simdi 4 silindire 70 milyar istiyolar yanı 5 mılyar daha verıp 4 sılındır mi alalım..görüşlerinizi bekliyorum

Ynt: erkunt hakkında yardıma ihtiyacım var lutfen yardım

bence hic düsünme varsa öyle bir sansin degistir. 3 silindir en fazla 65 hp ye kadar, sonrasina biraz ufak geliyor...ama olayin baska yönüde var, 3 silindirlide turbo intercooler var, ama 4 silindirlide yok galiba. kullanma sansin varsa deneyip karar vermen daha mantikli olur..

satocan58 link=topic=41721.msg376290#msg376290 date=1302373800' Alıntı:
bence hic düsünme varsa öyle bir sansin degistir. 3 silindir en fazla 65 hp ye kadar, sonrasina biraz ufak geliyor...ama olayin baska yönüde var, 3 silindirlide turbo intercooler var, ama 4 silindirlide yok galiba. kullanma sansin varsa deneyip karar vermen daha mantikli olur..
kardeş şimdi biz eskı anlaştık traktor gelmedi 4 silindirlisini isteyınce de 5 mılyar fsrk ıstedıler...oyle şansımız var :)

euro3 3piston 78 bg intercoolerlı olan modeli al. alt devirlerden itibaren torku hissedersin 4 silindirde öyle değil resmen ölü motor.

qarizmatiqa link=topic=41721.msg376308#msg376308 date=1302374386' Alıntı:
euro3 3piston 78 bg intercoolerlı olan modeli al. alt devirlerden itibaren torku hissedersin 4 silindirde öyle değil resmen ölü motor.
denedin mi kardeş ? 3 silindirlisi dah mı iyi?

bence 4 silindir al ama 4 silindirlerdemi varmı yokmu turbo intorcoleer bılmıyorum 4 silindirler kaç hp yaw

üç sılındırlı olan serısını herkez kullandı bılınıyor ... 4 sılındırlı kotu demıyorum ama daha tam olarak ne oldugu belırsız :S

emretoy310 link=topic=41721.msg376311#msg376311 date=1302374519' Alıntı:
denedin mi kardeş ? 3 silindirlisi dah mı iyi?
denemedim ama perkinsin sitesinden teknik özelliklere ve tork grafiklerini yorumlayarak fikir yürütüyorum, 3 piston turboyla şişirme motor istemem diyosan 4 pistonlu al karar senin. bence 3 piston çok daha iyi