ERKUNT İÇİN ÖN HİDROLİK VE YÜKLEYİCİ - ADAMLAR UZEL MAKİNADAN ÖNCE YAPMIŞ... :D

Arkadaşlar aşağıdaki siteyi gezinirken buldum. Adamlar bizden önce Erkunt ' a ön hidrolik ve yükleyici yapmışlar...:D Volkan çok geç kaldınız çok.... noo*-*- ;D

http://www.hfl.co.at/malgersdorf_service/on/bildgalerie/armatrac

armatrac-1104_fs4_7644.jpg

armatrac-1104_pom-vx_7553.jpg

armatrac-1104_fs4_7634.jpg

Ynt: ERKUNT İÇİN ÖN HİDROLİK VE YÜKLEYİCİ - ADAMLAR UZEL MAKİNADAN ÖNCE YAPMIŞ... :D

Erkunt ama yurt dışı satışı. Armtrack markası için yapılmış. Vede önde PTO yok .. Ama güzel olmuş..

Ynt: ERKUNT İÇİN ÖN HİDROLİK VE YÜKLEYİCİ - ADAMLAR UZEL MAKİNADAN ÖNCE YAPMIŞ... :D

Erkunt traktör Armatrak a taktığı ön hidrolik ve yükleyiciyi bence Erkuntlarada isteğe bağlı koymalı.

Güzel paylaşım ön hidrolik görünümünü değiştirmiş modern bir hava vermiş. *098*-

Bildiğin full+full olmuş bu :) Ön pto var mı yok mu çözemedim ben :S

Guzel paylasim super olmus on tekerleri acmislar jant tan heybetli durmus

güzel olmuş erkunt kendimi takiyo bunlari

samet denk link=topic=74538.msg876798#msg876798 date=1396887844' Alıntı:
güzel olmuş erkunt kendimi takiyo bunlari

Bunlar Alman Hauer firmasının kendi ürettiği ön hidrolik sistemi ve yükleyiciler. Erkunt ile alakası yok. Erkunt ' un kendi çalışmaları var. Fakat bu firma yurt dışındaki açığı fark edip, orada üretmiş. Aslında irtibata geçip istenebilir...

Çok güzel olmuş valla yurtdışında eğer bizim motorlarımızla uğraşıyorsa Erkunt gerçekten büyük bir iş başarmıştır tebrik ediyorum :)

alipasalierkan link=topic=74538.msg876802#msg876802 date=1396888224' Alıntı:
Bunlar Alman Hauer firmasının kendi ürettiği ön hidrolik sistemi ve yükleyiciler. Erkunt ile alakası yok. Erkunt ' un kendi çalışmaları var. Fakat bu firma yurt dışındaki açığı fark edip, orada üretmiş. Aslında irtibata geçip istenebilir...
erkunt bi firmayla irtabata geçip türkiyede taksa tadından yenmez

samet denk link=topic=74538.msg876811#msg876811 date=1396888951' Alıntı:
erkunt bi firmayla irtabata geçip türkiyede taksa tadından yenmez

Erkunt ' un ürettiği sistem var zaten. Fakat daha piyasaya sürmediler. Hemde tam full sistem, PTO, hidrolik çıkışları, düğmeli kontrol filan hepsi var. Konya fuarında çıkabilir diye düşünüyorum. Aşağıdakide resimleri...

Güzel paylaşım ellerine sağlık erkan.
Erkunt her geçen gün adım adım ilerliyor helal olsun.

Erkunt iç pazar içinde ön hidrolik PTo yapmalı yaa bırde bu resimdekı makına sonradan mı takılmıs on hidrolik PTO yoksa orjinalinde mı varmıs orayı anlamadım :)

kepirli_ercan link=topic=74538.msg876786#msg876786 date=1396885871' Alıntı:
Güzel paylaşım ön hidrolik görünümünü değiştirmiş modern bir hava vermiş. *098*-
katılıyorum çok kullanışlı faydası çok oluyor işte ısbaatı

Biz çekildik erkan piyasa karışık :D
Tüm firmalar kendi orjinal ptosunu yaptırcak