ERKUNT KIYMET 90 LÜKS 2018

Arkadaşlar bu sene balya makinasına erkunt 90 lüks serisini aldım balyada yakıtı veya işgörürlüyü nasıldır.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim ... 20180212_174116.jpg

Hayirli olsun gule gule kullanin bir akrabamda yeni 90 luks ve balya makinasi aldi bu yaz deneyecek bakalim.Bendede 2013 modeli var sorun cikaracagini sanmiyorum kuyruk mili saglam ve guclu yakit olarakta memnun kalirsiniz

Yeni 90 lüks 80.4 lüks le nerdeyse ayni sadece 10 bg fark var yakiti cok yakacagini zannetmiyorum guzel bir pompa ayari yaptirirsan traktor dahada canli olur

Mazot pompasini servise ayarlattir garantisi bitmeden traktor bambaska olur bayilma olmaz duman olmaz daha seri olur

Daha öncede 58 lik erkunt almıştık 2012 senesinde 0 halde ona hiç bir uygulama yapmadan çalışmıştım ilk defa mazot pompası ayarını sende duyuyorum 20 saatteki taraktöre iyi gelecekse yaptırayım

İlk kalkista hafif boguluyomus gibi oluyo gaza basinca kendini toparlarken hafif duman atiyo ve gaza basinca yavas yavas devirleniyo pompa ayarini yaptirinca bunlar duzeliyor motorun sesi daha guzel ve gür oluyor cekistede baya fark ediyor

haşbaylı makinaya koşacaksınız sanırım.
haşbaysız sap bağlamada 70 lik gayet iyi iş yapıyor.
90 sap bağlamada rahat rahat işini görür.

Hayırlı olsun.

balya işi yapmıyorum yalnız burda da sahada bu işi yapanlardan öğrendiğim eğimli arazide falan böyle güçlü olunca hem makinayı rahat asılır ve zapdeder ve rahatça bağlar balyayı.