Erkunt Mahindra grubuna satıldı

Bir dünya markası olma yolunda ilerlerken milli markamız olrak gördüğümüz gurur duyduğumuz erkunt un satılması beni üzdü.kendini yenileyen geliştiren çabalayan bir markaydı.yurt içinde sağlanan satışların yanı sıra ihracatıylada iyi satışlara sahipti.ne olduda satıldı bilemiyorum.yerli üreticimiz olduğu için yakından ilgiliydim.ama artık bilmiyorum

tamda traktör alacak zamanda ve listede erkuntda varken bu hiç olmadı.Hemen erkuntun üzerine bir çizgi çektim. Erkuntum yok ama üzüldüm erkunt için,gerçekden beğendiğim bir markaydı.:(

Hile hurdayla yapamayınca sonunda ne olacak sat kurtul..

İnşaallah kalite ve satış servis yedek parça politikasında zeynebin hikesine baş vurmaz. Yoksa zaten sicili bozuk...

http://www.tarimpusulasi.com/teknoloji/turk-traktor-devi-satildi/20433..

Aldım alalı pişmanlık duyuyorum.
2011 de bir arkadaşın sözüyle aldım pişman oldum. Bunların bu kadar yalancı hileci olduğunu o zamanlar bilmiyordum....
O kadar acılar ızdıraplar beddualar boşa gitmemiş...

Mf ,Claas vb global atbasi giden firmalar alsa üzülmezdim en azindam bu firmalarin ürünlerine makul fiyata sahip olurduk

Şarkıda dediği gibi" bir gönül sayfası daha kapandı "yazık olmuş.isterse şimdi dünyanın 1 numarası olsun neye yarar bizim olmadıktan sonra inş tumosan da satılmaz

Erkunt üretim yapar. Ama eskisi gibi bagimsiz olamazlar. Mahindra çok yapili bir şirket otomobil traktör yedek parça İnşaat ve sanayi alanindalar. Traktörleride iyi bence mekanik isteyenler için. Artik piyasada daha da mahindra hissedilir.

Umutlarımız çok acı. Hindistan gibi bir ülke uzaya uydu gönderiyor gelip bizim büyük yerli fabrikalarımızı alıyor. Biz ise dünya devi aldı erkeunt gelişir diye umut ediyoruz şaka gibi.çok üzüldüm.