Erkunt Nimet 70e

Merhaba,

2. traktör olarak ara işlerde az yakacak bir çiftçeker bakıyoruz.

Alacağımız traktörden beklentimiz,
21 sıralı hidrolikli , diskli İrtem mibzeri sorunsuz bir şekilde taşıyıp , çekebilmesi.
4 Sıralı pnömatik İrtem ayçiçek makinasıyla ekim yapabilmesi
800 kg lik , çift pervaneli Gübre serpme makinasını sorunsuz taşıyıp çalıştırması
800 kg İlaç makinasını sorunsuz taşıyıp çalıştırması
Tırmık , Ayçiçeklerinin arasından geçilmesi gibi işlerde az yakarak , diğer büyük traktörü bu işlerden kurtarması.
Kullanan arkaşlarımdan özellikle hidrolik mibzer ile ilgili deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Son zamanlarda 70e 4x4 kabinli , 12+12 vites için pazarlık yapmış veya almış arkadaşımız varsa fiyat yazarsada çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Ynt: Erkunt Nimet 70e

Ara işlerde az yakacak bi alet arıyorsan deutz 70 lik al hatta bahçe tipi 310 mu dediklerinden al daha ii olur az yakar çok kaçar yolda :D
70 e =td75 gibilerini alma yakıt sorunları war :D

Deuzth lara baktım , ekonmik bir traktör ama biraz hafif bir makina. Hidrolik mibzerde yetersiz kalıyor. Hatta konuştuğumuz bayideki görevli belirtti bunu.

ben 3cü ayda 58 bine 70e 4x4 kabinli aldım yakıt ve kullanışını sorarsan 5li pinomatikde dekara yarım litre yakmıyo ben 2500 dekar yer ektim piyasaya hidrolikte felan hiç bi sıkıntı yaşamadım