mrblar arkadaşlar 15/11/2012 tarihinde sürmüş oldugum tarlalrın bi kaç vidyolar fln çektim..
nimet 70 4/12 pullukda hesaplarımaza göre 2 litre ve üzeri yakıt yaktı
genelde yol L1 le sürüm yaptık Tarla H3 le sürümde hızlı geldiği bile oldu ayrıca 3 *7 =21 dönumde 200 lira yaktı içinde çeyrek depo kalmıştı
ha bizde o kadar iş yapıyoruz dedik ve yakıtı göz ardı ettik şuan bugun ögleden sonra bu tarların diğer işlerini yapacağız..
bakalım o zmn nasıl yakıt verecek.. performans olarak gayet güzel yanlız same argon 60 wardı arkadaş sürüm yapmış 54-c ve onunla hiç memnun değilmiş bende o kadar iş yapıyorsunuz fln dedim hafif geliyor sürümde fln dedi köyde herkes sürüm ypıyor kapı önleri pulluklu motor dolu
bunlar gece resimler vidyolarda en kısa zamanda geliyor
ve son ewe geldik ve işler biter
genel olarka vidyo üzerinde durdum uzun süreli oldu hatta vidyolar erkuntun tarla çalışmasını yogun bi şekilde göstermek istedik
vidyolar
Erkunt nimet 70 gece sürüm part 1
Erkunt nimet 70 gece sürüm part 2
Erkunt Nimet 70 S Part 3
Erkunt Nimet 70 S Part 4
Erkunt Nimet 70 S Part 5
nimet 70 4/12 pullukda hesaplarımaza göre 2 litre ve üzeri yakıt yaktı
genelde yol L1 le sürüm yaptık Tarla H3 le sürümde hızlı geldiği bile oldu ayrıca 3 *7 =21 dönumde 200 lira yaktı içinde çeyrek depo kalmıştı
ha bizde o kadar iş yapıyoruz dedik ve yakıtı göz ardı ettik şuan bugun ögleden sonra bu tarların diğer işlerini yapacağız..
bakalım o zmn nasıl yakıt verecek.. performans olarak gayet güzel yanlız same argon 60 wardı arkadaş sürüm yapmış 54-c ve onunla hiç memnun değilmiş bende o kadar iş yapıyorsunuz fln dedim hafif geliyor sürümde fln dedi köyde herkes sürüm ypıyor kapı önleri pulluklu motor dolu
bunlar gece resimler vidyolarda en kısa zamanda geliyor

ve son ewe geldik ve işler biter

genel olarka vidyo üzerinde durdum uzun süreli oldu hatta vidyolar erkuntun tarla çalışmasını yogun bi şekilde göstermek istedik
vidyolar
Erkunt nimet 70 gece sürüm part 1
Erkunt nimet 70 gece sürüm part 2
Erkunt Nimet 70 S Part 3
Erkunt Nimet 70 S Part 4
Erkunt Nimet 70 S Part 5