Ynt: ERKUNT SERVET 80T 2WD PULLUK
emrahyildirim link=topic=27492.msg231593#msg231593 date=1259744620' Alıntı:
saçmalamayın yaw o pulluk 12 inç bile değil artı toprak kül gibi.
arkadaş lutfen kelimelerini dogru kullan
traktörde pullukta benim ben kendi pullugumun kaç numra oldugunu bilmiyormuyum..
pulluk 3lü 14 inç alpler... zaten pulluktan anlasan kanatlarından anlardın 14 inc oldugunu ve devirmesinden gerci sonuna kadar saldıgımdan kanatlar görunmuyor hiç

sadece hat basında görunuyor.. tarlaya gelince öle kul gibi falanda degil sulu tarla ve yagmur sonrası sürüm yapıyoruz tavında ama toprak agır kul gibi olsa o süratle tarlada toprak kalmaz fırlatır topragı bunu çiftten topraktran biraz anlasaydın anlardın.. ve şunu ekleyim traktör servet 80 18cant tekerrler uzerinde ve arkasındaki pulluk küçük görune bilir o traktörun iriliginden.. aynı pulllugu 640 fiatada takıyorduk ondada cok buyuk görunuyordu.. ve pullugun inc ini ögrenmek istiyosan göturdugu yere bakıcaksın 3lü 14lü traktörun sol teker iç tarafıa gelecek kadar yer göturur.. 4lü 14lü arka sol tekeri kapatır.. ve zaten 3lü plluk bu traktöre göre cok küçük 4lü 14lü ve 4lü 12' pulluk kullanıyoruz genelde bu video yu cektigimde 4lü pulluk yoktu..bu 640 fiattan kalma..
kusura bakmayın böle bi cevap yazdııgım için çünkü direk yalancılıkla sulanıyorum bu kadar olur yani..