Erkunt servet 80t dörtçeker

kolay gelsin bereketli olsun. Erkunt 80t dörtçeker 2006 model almayı düşünüyoruz. Sizce nasıl memnunmusunuz? Yakıt durumu ne ? Sorun çıkarıyor mu ? Arıza yapıyor mu ? yardımcı olursanız sevinirim . çeltik ekimi yapıyoruz .

Ynt: Erkunt servet 80t dörtçeker

Bende 2009 lüks modeli var gayet memnunum.4 lü 12 no turan kullanıyorum. tarlanın durumuna göre dekarda 6 ila 7 lira arasında yakıyo.
Kullanımı bana göre rahat içi de geniş. önceden tümosan kullanıyodum. Serveti açıkçası şanzımanı ' ZF ' için aldım. vites seçeneği çok fazla. her işe uygun bir vites var. 3 silindir olduğu için son vitesde ' H4 ' , yüklü durumlarda bazen bayılma yapabiliyor. Tabi bizde ' L4 ' e takıyoz öyle gidiyoz :)
Yalnız ' L4 ' de o kadar yavaş değil. 30km kadar çıkabiliyor. H4 le de son hız 39km olması lazım.

Ynt: Erkunt servet 80t dörtçeker

tarkyalı22 link=topic=79665.msg943645#msg943645 date=1417928045' Alıntı:
kolay gelsin bereketli olsun. Erkunt 80t dörtçeker 2006 model almayı düşünüyoruz. Sizce nasıl memnunmusunuz? Yakıt durumu ne ? Sorun çıkarıyor mu ? Arıza yapıyor mu ? yardımcı olursanız sevinirim . çeltik ekimi yapıyoruz .
Bu traktörün 2006sını değilde 2008 ve sonrası çıkan lüks modelinden bulabilirseniz onu alın bence onların hidrolik kolları ek pistonlu ve orjinal kompressör,klimalı.