Ynt: Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN
berat06 link=topic=40522.msg358529#msg358529 date=1299944864' Alıntı:
arkadaslar ve bıde tek sag fren tutuyo frene basınca hemen saga cekıo motoru anayurtlu yavaslarda dık rampada duracak kadarda bı sey olacak degıldır
sorun duzelmesse gerı gondercez artık bu bole ıs yapmaz h 1-2-3-4 boguluyor tamam hızlıda bogulurda L 2-3-4 dede boguluyor traktor
ısınmaya bakmadıkda ama cok degısık bogulmaları cok oluyor
erkunt servet 80t 4x4 iki yıl kullandım.. sadece 4. viteste bogulma olur.. oda cok seri oldugu için diger viteslerde bogulma olmaz.. traktörü tarlada kullandın mı hiç ?
ayrıca traktörün frenleri bile dengesişz tutuyor diyorsun nasıl o şekilde kullanıyorsun ve teslim aldın servis teslimatta bunları kontrol edip ayarlamalıydı.. ve ana vites gecişleri gayet seri ve rahat olmalı.. bunlar olmuyorsa sorun vardır servis halletmeli.. 4. vitesi cok seridir tam basarsan devrini alınca 40km/h nin ustunda surat yapıyor bu yuzden yuklu iken duz yolda ancak devirli kullanırsan kullanabilirsin.. rampada 4. vitesten düşer seri oldugu için.. ama diger viteslerde sorun yaşatmaz.. ,
tarlada 14-15 gazla cok rahat pulluk çeker.. hatta rölantide bile pullugu çeker.. ben bunu defalarca denedim..
arkadaşlar diyorsunuz motor duruyor hayret ediyorum öle bişey yok motor durmaz sizin frenleri ile ilgili probleminiz vardır frenler sıkıyor motoru muhtemelen elfrenini ve fren ayarlarını kontrol ettirin motoru frenler sıkılı iken kullanıyor olmalısınız.. daha fazla zarar vermeden traktöre ayarlatın altında zaten kendinizde ayarlayabilirsiniz..