Erkunt Sorun (kafamızı Karıstırıyor)

Arkadaslar Erkunt kullanıcıları bu vıdeo cok kafa karıstırıyor bu gercekten bolemı yoksa yalan fln mı bılgı verırsenız sevınırız bız malum yenı aldık ama memnunuz yakıtıda yenı oldugu ıcın fazla goze batmıyor sızın traktorlerınızdemı bole yoksa bu vıdeodakımı sadece bole
http://www.facebook.com/video/video.php?v=137894379614823

Ynt: Erkunt Sorun (kafamızı Karıstırıyor)

ZORLA HİÇ KİMSE KİMSEYE TRAKTÖR SATMAZ ALMAYAN ALMAYABİLİR HELE AKLININ UCUNDAN BU VİDEOYA HAKLI GİBİ GEÇİRİYORSA HİÇ ALMASIN

kardesim sen ne savunmaya gecıyonkı bız bılgı almaya calısıyoz bu vıdeoya bakmadan aldım bızımkıde bole cıkcak dıye bı dusuncem yok zaten taksaydım almazdım

bu vıdeodaki motorda fabrıkasyon sorunu var Yoksa o romorku ve o rampayı duymayacak bir motor....

her gördügünüze inanmayın.. sen kendin kullanıyorsun artık başkalrına sormana gerek yok kendin dene bak.. ben denedim kullandım bu karalamalarla erkuntun alakası yok