Erkunta ufak dokunuşlar ve Havalı korna (Bölüm 1)...!!!

Arkadaşlar 800 saat bakımına gelmişken üç beş bişeyler yapalım dedik.Traktor çalıştıgından ses karışık çıkmış biraz kusura bakmayın.Daha yapılacak çok şey var şimdilik iyi seyirler :D
Yapılanlar:
Sis farı
Havalı korna
İleri geri sekromeç (cartlamaya son :) )
Jant kapakları
Ön agırlık 10 cm kadar öne uzatıldı
Döner lambaya çiftledik
Hava filtresine kafa koydurduk
Bebeler sag ve sola yapıldı
Koparan köyü Erkunt 80.4

Ynt: Erkunta ufak dokunuşlar ve Havalı korna (Bölüm 1)...!!!

hayırlı olsun.. jant kapağı ilk duydum, tarlada uçup gitmesin..

ağırlığı nasıl uzattınız..

UÖZKAN.77 link=topic=76157.msg900074#msg900074 date=1402766462' Alıntı:
hayırlı olsun.. jant kapağı ilk duydum, tarlada uçup gitmesin..

ağırlığı nasıl uzattınız..
Sağol umut abi.Jant kapakları civatalı düşmez.Agırlıklarıda Dört tane ara demir koyduk.Zaten 4 tane saplama tutuyor videoda çekmiştim.

videoyu gördüm de.. kaynak mı vidalı mı.. bizde düşünüyoz ama kesip biçme kaynak olmasın diye sordum.. bi kolayı varsa.. olmadı ek ağırlık bulup atcaz..

UÖZKAN.77 link=topic=76157.msg900077#msg900077 date=1402766794' Alıntı:
videoyu gördüm de.. kaynak mı vidalı mı.. bizde düşünüyoz ama kesip biçme kaynak olmasın diye sordum.. bi kolayı varsa.. olmadı ek ağırlık bulup atcaz..
Kaynak yok abi civatalı.

Güzel paylaşım eline sağlık bilader ne yapsan yakışıyor erkunta

Güzel paylaşım adaş güzel olmuş.Bizim köylüler erkunt aldıklarında bayi havalı kornayla hava filtresi tozluğunu hediye vermişti yanında.

güzel olmuş elinize sağlık. ön ağırlık uzatması faydalı aslında bizimkilerine de yapılıp janttaki ağırlıklar sökülebilir bu uzatmayla

Ahmet senin ruhunda kamyonculuk var söylemedi deme :D Erkunt ' u olan modifiyeye merak sarıyor bizde mi alsak napsak yakışıyor namussuzum :D

Hepiniz tek tek sağolun.Hava filtresini başka görmdim ben olabilir :) Alper abi yapma be :) You tube gene unuttum kusura bakmayın :(

alper4u link=topic=76157.msg900103#msg900103 date=1402770802' Alıntı:
Ahmet senin ruhunda kamyonculuk var söylemedi deme :D Erkunt ' u olan modifiyeye merak sarıyor bizde mi alsak napsak yakışıyor namussuzum :D
doğru yolu blacaksınız abi yavaş yavaş :D

güzel olmuş döner lambayı bende ciftlemeyi düşünüyorum ama demirini bulamadım siz nerden aldınız bide kaç paraymış :D

Millet önceden doğanlara şahinlere modifiye yapıyodu şimdi Erkuntlara modifiye yapılıyo Michelin bebekleri sisler ve korna güzel olmuş Ahmet ;)

Yan sanayi 30 orjinali 60 dedi orjinalini aldık bizim erkunt servisinin kendi parça dükkanı var ordan aldık.