ERKUNTUN EKSİLERİ

SİZE GÖRE ERKUNTUN EKSİ YÖNLERİ NELERDİR....
getAsset.aspx

Ynt: ERKUNTUN EKSİLERİ

Arkadaşım fotoğraflar bölümüne fotoğrafsız konu açmak yasaktır fotoğraf koymazsan yetkililer konuyu kilitlerler...

Fotoğraflar bölümüne fotoğrafsız konu açmak yasaktır.Temsilide olsa bir fotoğraf konulmalıdır.Şuan konuyu kilitlemiyorum daha sonraki paylaşımlarınızda bu uyarıyı göz önünde bulundurunuz....

ben bır kullanıcı olarak memnunum fıyatının karsılıgını oldukca ıyı bır sekılde hatta fazlasıyla yerıne getırıyor..tabıkı ufak tefek eksıklerı var onlarıda yenı uretım bır traktor olmasına baglıyorum

bence dış görünümünü şu kısa çamurlukları bozuyor..onları daha estetik yapabilir bide on konsolu hoşuma gitmiyor aynı mf ' nin eski modellerine ve gold serisine benziyor..

arkadaşlar erkunt daha çok yeni bir marka tabiki eksiklikleri olacak ama şunuda unutmayalım
erkunt türkiyenin traktörü aldığımız her erkuntla türkiyemiz kazanıyor

arkadaslarben sımdı bazı traktorler arasında karasız kaldım nhtd75s mı jd 5503 mü yoksa erkuntun 80 lıgını mı alayım

class link=topic=5337.msg67371#msg67371 date=1219249264' Alıntı:
arkadaslarben sımdı bazı traktorler arasında karasız kaldım nhtd75s mı jd 5503 mü yoksa erkuntun 80 lıgını mı alayım
güçleri aynı ise , jhon deere yi tavsiye ederim. sadece fikrimi söyledim...

bence pahalı cıfctcıye yuzde 15 daha ucuz verecegını soyluyordu ama pahalı