Esk. FUAR ve Trakkulüp Buluşması 2013

[size=12pt]Öncelikle katılımı az olmasına rağmen anlamlı olan buluşmamıza gelen arkadaş ve abilerimizin ayağına sağlık...Fuar bahaneydi hoş sohbet birliktelik muhabbet şahaneydi kısacası....Akşam ki davetimizi şenlendiren tüm YETEK FARMS üyelerine teşekkürü borç biliriz Eksiğimiz kusurumuz oldu ise affola...İlerleyen zamanlarda Kaptan pilotumuz Ahmet eşliğinde mahmudiye semalarına gideceğiz inşallah...Buluşmalarımızın sohbetlerimizin dostluğumuzun daimi olması dileğimle saygılar...[/size]

Ynt: Esk. FUAR ve Trakkulüp Buluşması 2013

2593DSC_0850_mini.JPG

afıyet olsun agalar :D gulumsemenız eksık olmasın

Güzel Buluşma Olmuş Benim Ailede Cumartesi Pazar Eskişehirdeydi Gübre İlaç İşi Olmasaydı Bende Gelicektim Fuara :)

ertac sahın link=topic=64557.msg729609#msg729609 date=1365426581' Alıntı:
bı buyuracaz bakalım ama ne zaman hıc bılemıyorum :D
her zaman bekleriz...

KamilAydın link=topic=64557.msg729610#msg729610 date=1365426642' Alıntı:
Güzel Buluşma Olmuş Benim Ailede Cumartesi Pazar Eskişehirdeydi Gübre İlaç İşi Olmasaydı Bende Gelicektim Fuara :)
Geleydin seninle de tanışmış olurduk kardeşim...

Güzel bir organizasyon olmuş fotolar sayesinde biz de gelmiş kadar olduk :) eline sağlık emrah ;)

Paylaşım için teşekkürler. Buluşma bol ikramlı olmuşa benziyor. Buluşmalar daimi olarak böyle devam eder inşallah. Bu sene rekor sayıda buluşma yapıldı...:D

Bu güzel ve unutulmaz güne vesile olan herkese sonsuz teşekkürler. Köye gelecek arkadaşlara kapımız daima açık Emrah. 25 AZ :D ayrı olaydı, muhabbeti geceye damgasını vurdu.;D Adam orjinal 03 ;D
İyi ki varsın trakkulüp.
Telefonla görüştüğüm kişi yine trakkulüpcüydü.:D Fatih Arslan

Benim saçlara acil çözüm bulmam lazım :D Agacım eline sağlık. Akşamda bayağı bayağı iyiymiş :)

Güzel Buluşma Olmuş, Paylaşım İçin Teşekkürler Emrah Bey :)
Böyle Buluşmaların Artarak Devam Etmesi Dileklerimle :)
Doğancan Abiyi de Uzun Bi Aradan Sonra Görmüş Olduk :)

Paylaşım, birlik ve beraberliğiniz için teşekkürler. Bizlerede bu güzel kareleri paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. Çok güzel bir gün geçirilmiş olduğu yüz ifadelerinden belli. Daim olmasını dilerim.

Nail abi bu arada ilk fotoyu facede profil... :)

rocky link=topic=64557.msg729719#msg729719 date=1365440147' Alıntı:
Paylaşım, birlik ve beraberliğiniz için teşekkürler. Bizlerede bu güzel kareleri paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. Çok güzel bir gün geçirilmiş olduğu yüz ifadelerinden belli. Daim olmasını dilerim.

Nail abi bu arada ilk fotoyu facede profil... :)
Bencede Nail Abi İlk Fotoyu Facede Profil :)

Yılların ve kral ' ın ihtiyarlatamadığı adam NAİL YETEK güçç*-* güçç*-* İLK RESİM KARİZMA ÇIKMIŞ :8

vay be neler kacırmısız ilac atmasaydık bende sizi görmek isterdim ama işler malum :)ama fotolar sayesinde görmüş kadar oldum :)