Bizim üniversitenin Ziraat Fakultesinin Tarihi Eserleri :)
S silivrilimeriç 04.04.2010 #2 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) Tam tarihi eserlikmiş... Paylaşım için teşekkürler...
Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) Tam tarihi eserlikmiş... Paylaşım için teşekkürler...
Ağır Abi 04.04.2010 #3 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) hurdacı uğramıyormu yaw sizin oralara
alipasalierkan 04.04.2010 #4 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) Güzel paylaşım. Bu makinaların kıymetini bilmek lâzım. Bunlar müzelerde tarihi eser olarak bulunuyor. Burada ise hurda gibi terk edilmişler....
Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) Güzel paylaşım. Bu makinaların kıymetini bilmek lâzım. Bunlar müzelerde tarihi eser olarak bulunuyor. Burada ise hurda gibi terk edilmişler....
doganbey1 05.04.2010 #5 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) evet bende katılıyorum bunları başkaları olsa yenileyip müzeye kaldırırlar.aslında claas ın haberi olsa o makinayı oradan aldırır
Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) evet bende katılıyorum bunları başkaları olsa yenileyip müzeye kaldırırlar.aslında claas ın haberi olsa o makinayı oradan aldırır
D djak 26.05.2010 #6 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) amanım gözlerim kamaştı bnde olcak bnlar hurdacıya satıp gelir elde ederdim blki claas tucano alırdm
Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) amanım gözlerim kamaştı bnde olcak bnlar hurdacıya satıp gelir elde ederdim blki claas tucano alırdm
I islamköylü 31.05.2010 #7 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) paylaşım için teşekürler
Barış UZEL 31.05.2010 #8 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) bunlar kaç hp bilen varmı zuha-*-s zuha-*-s
Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) bunlar kaç hp bilen varmı zuha-*-s zuha-*-s
O onur_039 02.06.2010 #9 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) paylaşım için teşekkürler......
hacimmet 19.07.2010 #11 Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) antikaymış biçerler bencede class ın haberi olsa alırdı bu çocuklarını
Ynt: Eski Claas Biçerler (Super Automatic-5 ve Matador Giant) antikaymış biçerler bencede class ın haberi olsa alırdı bu çocuklarını