Evliliği Pekmez Sandım Yerim Yerim Bitmez Sandım.

' Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar.
Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler.
Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar.
Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti.
Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu.
Eşi basit bir yanıt verdi;
çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.........'

Ynt: Evliliği Pekmez Sandım Yerim Yerim Bitmez Sandım.

Güzel Paylaşım.. Cebrail Hayırdır Seni Sürekli Böyle Paylaşım Yaparken Görüyorum alk-*s Biraz Laverdalara Bak ya şety*-* ;D

bilal tıraşçı link=topic=70171.msg801125#msg801125 date=1385576213' Alıntı:
Güzel Paylaşım.. Cebrail Hayırdır Seni Sürekli Böyle Paylaşım Yaparken Görüyorum alk-*s Biraz Laverdalara Bak ya şety*-* ;D
:) burada traktor yokki çekip paylaşayım :). bende böyle şeyleri interntten bulup paylaşıyorum.......bakalım

alk-*s alk-*s alk-*s Bu genç yaşına rağmen güncel ve önemli konulara parmak basıyorsun seni tebrik ederim. ok-*-s

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=70171.msg801236#msg801236 date=1385587110' Alıntı:
alk-*s alk-*s alk-*s Bu genç yaşına rağmen güncel ve önemli konulara parmak basıyorsun seni tebrik ederim. ok-*-s
sağol abi

Güzel paylaşim Ama şimdiki kizlar hiç rahat durmuyo +18 çok bulaşiyo ıh-*-s noo-*-s noo*-*-

Eyvallah Cebrail. Bir kız babası olarak bunu bugün okulda birkaç kere anlattım. Paylaşımın için teşekkürler.

isyankar1985 link=topic=70171.msg801629#msg801629 date=1385670794' Alıntı:
Eyvallah Cebrail. Bir kız babası olarak bunu bugün okulda birkaç kere anlattım. Paylaşımın için teşekkürler.
iyi yapmışsın abi.sağoll