bu ayın sonuna doğru 2060,ı denemeye gideceğim o zaman resimleri çeker yollarım
K kadiirr 06.01.2009 #1 bu ayın sonuna doğru 2060,ı denemeye gideceğim o zaman resimleri çeker yollarım
YUSUFYAVRUM 07.01.2009 #2 Ynt: fabrikanın orlardaydım paylaşım için saol abi 2060ın resimlerini bekliyoruz
S salih 07.01.2009 #3 Ynt: fabrikanın orlardaydım guzel paylasım sence en ıyı basak hangısı fabrıkaya kafana gore gırebılıyomusn ben turk traktore cok gıttım ama elını kolunu sallayan gıremıyor!!!!
Ynt: fabrikanın orlardaydım guzel paylasım sence en ıyı basak hangısı fabrıkaya kafana gore gırebılıyomusn ben turk traktore cok gıttım ama elını kolunu sallayan gıremıyor!!!!
K kadiirr 11.01.2009 #6 Ynt: fabrikanın orlardaydım fabrikada amcaoglu var bizde eski steyrci olarak başakla devam dersek fabrikamızı ziyaret edebiliyoruz sagolsunlar yetkililerde yardımcı oluyor
Ynt: fabrikanın orlardaydım fabrikada amcaoglu var bizde eski steyrci olarak başakla devam dersek fabrikamızı ziyaret edebiliyoruz sagolsunlar yetkililerde yardımcı oluyor
E emrecelik26 17.01.2009 #8 Ynt: fabrikanın orlardaydım 2060 ın ve Başka modellerinde fotolarını bekliyoruz...