falcon fare kovucu işey yarıyormu

öncelikle merhaba bu ses dalgası yayan fare kovuculardan kullanan sonuç alan varmı intarnete çok fazla var lağım faresine etki edermi faydalımı bir ürünmü bilgisi olan varmı

Sakın hepsi para tuzağı.Bizim garajda iki tane var hiç bir işe yaramıyor.Çok uyanık hayvanlar kendilerini çok cabuk yeniliyorlar.kapana biri yakalansın ebedi ikinci yakalanmaz.Kapanın yanına gelir pisliğini yapar ama ikinci yakalanmaz.Bir ilacı birisi yiyip öldümü ebedi ikinci o ilacdan yemez. Şimdi ben naftalin,nane,nane yağı kullandım,inanın nane kokusuna gelmez dediler,naneleri yediler.Bir garajın içinde iki traktör biçer ve kamyonumuz var.İnanın onları zehirliyecez derken kendimizi zehirliyecez.Çok pis hayvanlar her yere pisliyorlar,inanın yapmadığım mücadele kalmadı.Şimdi bir çuval kükürt aldım tekerlrin diplerine döktüm bakalım ne olacak?

Sakın hepsi para tuzağı.Bizim garajda iki tane var hiç bir işe yaramıyor.Çok uyanık hayvanlar kendilerini çok cabuk yeniliyorlar.kapana biri yakalansın ebedi ikinci yakalanmaz.Kapanın yanına gelir pisliğini yapar ama ikinci yakalanmaz.Bir ilacı birisi yiyip öldümü ebedi ikinci o ilacdan yemez. Şimdi ben naftalin,nane,nane yağı kullandım,inanın nane kokusuna gelmez dediler,naneleri yediler.Bir garajın içinde iki traktör biçer ve kamyonumuz var.İnanın onları zehirliyecez derken kendimizi zehirliyecez.Çok pis hayvanlar her yere pisliyorlar,inanın yapmadığım mücadele kalmadı.Şimdi bir çuval kükürt aldım tekerlerin diplerine döktüm bakalım ne olacak?

Sakın hepsi para tuzağı.Bizim garajda iki tane var hiç bir işe yaramıyor.Çok uyanık hayvanlar kendilerini çok cabuk yeniliyorlar.kapana biri yakalansın ebedi ikinci yakalanmaz.Kapanın yanına gelir pisliğini yapar ama ikinci yakalanmaz.Bir ilacı birisi yiyip öldümü ebedi ikinci o ilacdan yemez. Şimdi ben naftalin,nane,nane yağı kullandım,inanın nane kokusuna gelmez dediler,naneleri yediler.Bir garajın içinde iki traktör biçer ve kamyonumuz var.İnanın onları zehirliyecez derken kendimizi zehirliyecez.Çok pis hayvanlar her yere pisliyorlar,inanın yapmadığım mücadele kalmadı.Şimdi bir çuval kükürt aldım tekerlerin diplerine döktüm bakalım ne olacak?
ecb80ad39677d67d56f76a64894a856c.jpg

En dogal cozum farelere karsi 3 yavru buyutuyorum fare canavari olcak bunlar 😄😄😄

Sakın boşa para verme. Bayer'in palet yeme benzeyen fare ilacını kullan kesin sonuç.

Bizim sağda solda arpa ve buğday yerde dökülü ve çuvallarda olur...
Bazı dönemlerde fare sayısında inanılmaz artış oluyor, etrafda kedide çok ama çöpler yemek artığı dolu....
Tok kedi fareye bakmıyor...
Pellet olayına katılıyorum, raid in faresavar peletini kirila kirila yiyorlar...
Ailecek kırılıyorlar, tavsiye ederim...

öncelikle merhaba bu ses dalgası yayan fare kovuculardan kullanan sonuç alan varmı intarnete çok fazla var lağım faresine etki edermi faydalımı bir ürünmü bilgisi olan varmı

Usta belli bir dönem sonra onlara alışıyorlar yani paranız çöpe gitmesin boşa. Bir sürü pelet olsun blok olsun fare yemleri var. Onlardan alın. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bir ilacı bir tane yerde ölürse diğerleri o ilacı yemiyor dediği doğru. Sıçanlar fareler gibi değil yani. Bu sebeple sıçan mücadelesine özel kg fiyatı 20-30 tl olan güzel ilaçlar var onlardan kullanın kesin çözüm.
Bu arada fare kovucu olarak bursa uludağda bi hocanın feromonla alakalı çalışması var ancak daha ticari ürün olmadı. O yapılsa ilaç yerine daha iyi olur.