isteyen olrsa veririm
karakule 22.12.2008 #2 Ynt: farenin cözümü bende arkadaşlar arkadaşlar zehhir i kepekler ıslatıp karıştırın farenin deligine az az atın cözüm yüzde yüz oluyor ben yarın sizlere zehir in ism,inede söyleyecem
Ynt: farenin cözümü bende arkadaşlar arkadaşlar zehhir i kepekler ıslatıp karıştırın farenin deligine az az atın cözüm yüzde yüz oluyor ben yarın sizlere zehir in ism,inede söyleyecem
Ağır Abi 22.12.2008 #4 Ynt: farenin cözümü bende arkadaşlar karakule link=topic=11743.msg117361#msg117361 date=1229970634' Alıntı: arkadaşlar zehhir i kepekler ıslatıp karıştırın farenin deligine az az atın cözüm yüzde yüz oluyor ben yarın sizlere zehir in ism,inede söyleyecem Genişletmek için tıkla ... beklıyoruz
Ynt: farenin cözümü bende arkadaşlar karakule link=topic=11743.msg117361#msg117361 date=1229970634' Alıntı: arkadaşlar zehhir i kepekler ıslatıp karıştırın farenin deligine az az atın cözüm yüzde yüz oluyor ben yarın sizlere zehir in ism,inede söyleyecem Genişletmek için tıkla ... beklıyoruz
karakule 22.12.2008 #6 Ynt: farenin cözümü bende arkadaşlar arkadaşlar zehhir i kepekler ıslatıp karıştırın farenin deligine az az atın cözüm yüzde yüz oluyor ben yarın sizlere zehir in ism,inede söyleyecem
Ynt: farenin cözümü bende arkadaşlar arkadaşlar zehhir i kepekler ıslatıp karıştırın farenin deligine az az atın cözüm yüzde yüz oluyor ben yarın sizlere zehir in ism,inede söyleyecem