Farming Simulator 2015 Soru ve Sorunları

Arkadaşlar bilindiği üzere 1 haftadır Farming Simulator 2015 in çıkacağı haberleri yayıldı ve bu konu ile ilgili bir video yayınlandı.
Videoda 'Ormancılık' yeniliği anlatılmış.. Birkaç siteden daha baktığıma göre sadece ormancılık değil ' sera ve bağcılık ' gibi yeniliklerde bulunabilir.
Sonra markalar olarak en çok beklenen 'New Holland' ın bulunacağı kesin. ' John Deere ' ile ilgili kesin bilgiler yok. Ekipmanlarla ilgili markalar daha duyurulamadı.
Grafik yapısı 2013 e göre iyileştirildi. Videodan ve fuardaki birkaç fotoğrafa bakılırsa grafikler Agrar Simulatore benzetilmiş. Bununla beraber istenilen sistem gereksinimleri artacaktır.
Bu konu altına aklınıza gelen soruları ve edindiğiniz bilgileri yazabilirsiniz.

Ynt: Farming Simulator 2015 Soru ve Sorunları

agrarda grafik vardı ama oynanış sıkıcıydı ve kasıyodu farmingdede grafik yoktu ama oynanış zevkliydi şimdi grafiğide iyileştirirse çok iyi olur :)

Oyun normalde kasmaz abi. Senin bilgisayar özelliklerin yetersizdir. Oynayışı aşırı gerçekçi olduğu için sıkıcı gelmiştir.. ;)

Bende Farming Simulatör 2013 var. Yalnız sıkıldım.

Agrar ' ı denemedim. Tavsiye eder misiniz? Farming Simulatör ' e göre daha mı gerçekçi?

ELPRESACANARİO link=topic=76203.msg900908#msg900908 date=1403101502' Alıntı:
Bende Farming Simulatör 2013 var. Yalnız sıkıldım.

Agrar ' ı denemedim. Tavsiye eder misiniz? Farming Simulatör ' e göre daha mı gerçekçi?
Evet daha gerçekçi grafikleri felan

Selamüaleyküm arkadaşlar.oyunu kuruduktan sonra halen ses çıkmıyo diyen arkadaşlarımız var.özelden msj atsınlar halledeyim doya doya oynasınlar sonra ;) ;) ;)[glow=red,2,300][/glow]