tesekkür ederim hocam bakıcam bi aksamEğer orjinal indirmek istiyorsan ücretli steamdan indir multiplayer oynarsin ama başka sitedende indirebilirsin, bende bilgisayar olmadığı için hangi sitelerden iniyor bilemiyorum
multimedia dan kastın nedirEğer orjinal indirmek istiyorsan ücretli steamdan indir multiplayer oynarsin ama başka sitedende indirebilirsin, bende bilgisayar olmadığı için hangi sitelerden iniyor bilemiyorum
Yani arkadaşınızla birlikte online olarak oynayabilirsiniz orjinal aldığıniz zaman ama gerek yok derseniz herhangi bir sitedende indirebilirsinizmultimedia dan kastın nedir
Yani arkadaşınızla birlikte online olarak oynayabilirsiniz orjinal aldığıniz zaman ama gerek yok derseniz herhangi bir sitedende indirebilirsiniz
hocam zaten pc eve gıttıkce acacagım o yuzden onlıne zor olurYani arkadaşınızla birlikte online olarak oynayabilirsiniz orjinal aldığıniz zaman ama gerek yok derseniz herhangi bir sitedende indirebilirsiniz
en guzelı sizce 13 mü hangisini indireyım 2010 yıllarda oynamıstım ensonEn guzeli fs13 devasa buyuklukteki arazi haritasi indirmiştim class lexion 780 bicerin kapasiteyi 800 ton taplo 12 mt di oto pilotta depo doluca direk siloya getiryodun [emoji846]
2019 indirin 5,5 gb en iyisi o bence.
bende var instagram varsa _oyun.kolik_ hesabından hangisini istiyorsanız veririmArkadaşalar 2010 yıllarında oynadıgım bir oyundu şimdi yeni sürümlerini indirmek istiyorum hangi serisini indireyim ve indirmem için link var mı?
indirilen oyunda crack veya yama yapmam gerekiyor mu ?