FENDT - AMAZONE - KUTLUCAN STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

06-09/08/2014

Çorlu / Tekirdağ

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz yaz Çorlu Tarım Fuarı 2014 düzenlenmişti. Fuara iki gün katılmıştım. Birinci günü köyden abiler ile katılmıştım. Diğer günde sitemizden üye arkadaşlarla beraber gezmiştik. Zaten o fotoğrafları daha önce paylaşmıştım. Şimdi ise fuarda sergilenen ürünlerden detaylı fotoğrafları paylaşacağım. Birçok fotoğraf olduğu için anca paylaşma fırsatım oldu. Bu fotoğraflarda da Fendt - Amazone - Kutlucan Standını göreceksiniz....;)

alipasalierkan..........;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: FENDT - AMAZONE - KUTLUCAN STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

alipasalierkan link=topic=79951.msg947601#msg947601 date=1418997444' Alıntı:

06-09/08/2014

Çorlu / Tekirdağ

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz yaz Çorlu Tarım Fuarı 2014 düzenlenmişti. Fuara iki gün katılmıştım. Birinci günü köyden abiler ile katılmıştım. Diğer günde sitemizden üye arkadaşlarla beraber gezmiştik. Zaten o fotoğrafları daha önce paylaşmıştım. Şimdi ise fuarda sergilenen ürünlerden detaylı fotoğrafları paylaşacağım. Birçok fotoğraf olduğu için anca paylaşma fırsatım oldu. Bu fotoğraflarda da Fendt - Amazone - Kutlucan Standını göreceksiniz....;)

alipasalierkan..........;)
image.aspx

Sahip olduğumuz sağda hayal ettiğimiz solda güzel paylaşım Erkan ellerine sağlık :)