FENDT,JOHNDEERE,MF, NEWHOLLAND, VALTRA, test

Ynt: FENDT,JOHNDEERE,MF, NEWHOLLAND, VALTRA, test

Sanırım almancamız olsa daha iyi anlardık :) Ama videodaki görüntülere bakarak zaten Fendt ' i ayrı bir yere koyuyorum :) Dikkatimi ilk çeken iç tasarım olarak JD ve Valtra bana göre diğerlerinden çok geride,hele o Valtradaki hostes koltuğunu hattat tasarlamış heralde :D

Fendt,Valtra,Mf olarak Agco Chellenger in haricinde tam takım olarak katılmış. :)

Güzel Bir Video Olmuş...
Paylaşım İçin Teşekkürler Osman Abi...

Çağrı ' nın Dediğine Katılıyorum... Özellikle JD 6210R ' yi Fuarda Da incelemiştim, Tasarımını Yapan Kişiyi Çok Mu Aramışlar Demek Gerekiyor Yani :D

Çağrı link=topic=60871.msg669442#msg669442 date=1356094064' Alıntı:
Sanırım almancamız olsa daha iyi anlardık :) Ama videodaki görüntülere bakarak zaten Fendt ' i ayrı bir yere koyuyorum :) Dikkatimi ilk çeken iç tasarım olarak JD ve Valtra bana göre diğerlerinden çok geride,hele o Valtradaki hostes koltuğunu hattat tasarlamış heralde :D

bende diyorum neden hattat tasarlamış valtranın koltuğu :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ola videoyu izleyince anlaşılıyor ;D ;D ;D ;D tabure koysa daha iyi olurdu yolcuya birde çay ikram ederdi adam orada motor zıpladıkça kayar aşağı

Valtranın yandaki koltuğa bak :D :D fendt yandaki koltuğa emniyet kemeri bile koymuşş :D :D Orta kol pistonsuz :(

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt