FENDT YORUMSUZZ....

Ynt: FENDT YORUMSUZZ....

üyeliğimi unuttum yoksa bende yazacaktım bişeyler. Ama öncelikle hayırlı olsun demek yakışır sonra fikirleri :) Reklam sayfası sanmış orayı

öncelikle hayırlı olsun.hava atmak ıyı değildir çevremde cok ınsan gordum bişeyler alıp hava atıpda sonradan........

motorcu61 link=topic=63718.msg716724#msg716724 date=1363018834' Alıntı:
adam görgüsüzlüğün sonradan görmenin dibine vurmuş tartışmaya değmez hayrını görsün ne diyelim
aynen

sinan1 link=topic=63718.msg716735#msg716735 date=1363019591' Alıntı:
görmemişin fenti olmuş numaradan satılık ilanı wermiş allah akıl fikir wersin sanki hiç görmedik
Keşke numaradan satılık ilanı verse...Kendi çiftliğinde kullanmak üzere diyor.

bartu link=topic=63718.msg716741#msg716741 date=1363020060' Alıntı:
ilanı veren traktör sahibinle iyi kafa bulmuş daha alaycı bir espiri düşünmek zor.
Soyadları aynı muhtemelen babası amcası yada kardeşidir.

Biri eğer mesj yazarsa bu sayfanın linkinide göndersin.

saf ırk safkan öküz ;D bu ne la görmemişin şeyi olmuş tutmuş kopartmış onunla da yetinmeyip çerçeveletip duvara asmış ya La ;D ;D ;D

Allah böyle olacaksa nasip etmesin o fendt i kapıya, yazık insanlar kendilerini nasıl tatmin edeceklerini bilemiyorlar
maksat gösteriş yapmaksa o traktörler ankara sokaklarında 1 tur atması kafiydi :D

arkadaşlar birşeyi es geçmişsiniz.adam sadece 700 bin tl ye traktör aldığını deyil , ayrıyetten birde çiftliğinin olduğu anlatmaya çalışmış.tabi nasıl bir çiftlikse 700 bin tl lik traktörle çalışılacak.sahibinden de çiftlik ilanlarına bakıyorum belkide çiftliğinde ilanı vardır :) satlık deyil göstermelik çiftlik , 7 tiriliyon falan...hehe.ALLAH akıl fikir versin.sofrasında kuru soğan ekmeği bulamayanlar var....