Bu videonun youtube kanalindaki videolarina bakmiştim adamlar şirket usulü çalışıyor büyük araziler büyük makineler.
Bu videodaki makineleri diyorum. Almanya galiba burasi. Almanyada aile sirketleri var 3 5 aile bir arada sirket olarak tarim yapiyolar. Köy kavrami onlarda yok. Köy şehre yakin ve tarim dışında çalışanlarda köyde oturuyor. Sadece bizdeki küçük aile işletmeleri yok. Bizde bi toprak reformu lazim. Köyler birlesmeli araziler toplulasmali.Aynen çokta güzel iş yapıyolar ve makinaları çok iyi. Yanlız bildiğim kadarıyla tractorspotter bir şirket değil sadece video toplayıp paylaşan bir site. Çeşitli ülkelerden çeşitli videoları toplayıp aynı bizim forum gibi bir forumları var ve paylaşıyorlar. Bir çeşit birbirine destek olma olayı yani.
Bu videodaki makineleri diyorum. Almanya galiba burasi. Almanyada aile sirketleri var 3 5 aile bir arada sirket olarak tarim yapiyolar. Köy kavrami onlarda yok. Köy şehre yakin ve tarim dışında çalışanlarda köyde oturuyor. Sadece bizdeki küçük aile işletmeleri yok. Bizde bi toprak reformu lazim. Köyler birlesmeli araziler toplulasmali.
980 yılında bu makine vardı, neden Türkiye'ye gelmedi?
90 li yillarin basi izmir fuari geziyorum
En guzek traktor 110 90 di
O zaman videoda gordum stantta 110 dan 190 a kadar 9 boy du bu seri
Ama o yillarda zor
Cok büyük geliyordu 110 90 bile
Keşke onlar bana denk gelseydi90 li yillarin basi izmir fuari geziyorum
En guzek traktor 110 90 di
O zaman videoda gordum stantta 110 dan 190 a kadar 9 boy du bu seri
Ama o yillarda zor
Cok büyük geliyordu 110 90 bile
Tractordpotter Türkiyedeki Traktör sevenler gibi videoAynen çokta güzel iş yapıyolar ve makinaları çok iyi. Yanlız bildiğim kadarıyla tractorspotter bir şirket değil sadece video toplayıp paylaşan bir site. Çeşitli ülkelerden çeşitli videoları toplayıp aynı bizim forum gibi bir forumları var ve paylaşıyorlar. Bir çeşit birbirine destek olma olayı yani.